Bianca Comănici vorbește despre momentele cumplite prin care a trecut când încă era minoră: „M-am speriat foarte tare”

Bianca Comănici vorbește despre  momentele cumplite prin care a trecut când încă era minoră: „M-am speriat foarte tare”
Bianca Comănici vorbește despre momentele cumplite prin care a trecut când încă era minoră: „M-am speriat foarte tare”

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a povestit cu lacrimi în ochi despre trecutul ei. Cine i-a fost alături în tot acest timp.

Ediția recentă a emisiunii „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, vine cu detalii neașteptate din viața fostei concurente de la Puterea Dragostei, Bianca Comănici, care nu și-a putut stăpâni emoțiile în timp ce povestea despre momentele întunecate din adolescența ei. Vedeta a explicat, cu lux de amănunte, detalii importante din relația controversată pe care a avut-o acum câțiva ani.

Cu lacrimi în ochi, Bianca a spus cum fostul partener i-a făcut intrarea prin forță într-o lume întunecată, clipe pe care nici acum nu le poate uita.

Citeste si: Unchiul Biancăi Comănici este internat în spital! Care este cauza și în ce stare se află acum bărbatul

Bianca Comănici a dezvăluit de unde a început totul!

La momentul respectiv aveam 17 ani, mergeam spre 18. Am fost într-o relație cu un băiat, el avea 24 de ani. Locuiam împreună, nu aveam venit pentru că eu eram la liceu, mama îmi dădea bani și atât.

El nu muncea absolut deloc. Banii pe care eu îi aduceam în casă de la părinți, el îi dădea pe stupefiante. Nu mai era un om normal, așa cum l-am cunoscut, asta după două luni și ceva. Mi-a propus să mă duc în străînătate, să mă prostituez.

Am rămas șocată. Mi-a spus: hai, că se câștigă foarte bine. I-am zis, îmi pare rău, dar dacă vrei să se întâmplă lucrul asta, poți să te duci tu, pentru că băieții câștigă mai bine.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

S-a enervat, avea ceva în mâna, a aruncat..m-am speriat foarte tare, era puțin agresiv. Și la un moment dat mi-a spus că el făcuse videochat cu fosta lui iubită, care era la fel, blondă..și mi-a

propus chestia asta și i-am spus: îmi pare rău, nu se poate, nu-mi doresc, nu-mi place, nu mi se pare demn. Eu nu acceptam așa ceva. Dar în acea perioada, consuma destul de mult alcool.

Citeste si: Doi concurenți de la Puterea Dragostei au părăsit emisiunea! Ce au spus după eliminare: „Își uită și caracterul”

El bea și el îmi spunea: hai să bei cu mine. Stăteam numai în casă.

Nu ne mai înțelegeam atât de bine în momentul în care nu mai aveam bani. Mi-a propus, nu am vrut, consumasem alcool într-o seară, efectiv m-a luat și m-a tras în față camerei.

A pornit camera, m-a luat și m-a pus în camera. Eu eram în pijamale, atunci s-a întâmplat, o dată, de două ori..pentru că nu puteai să faci în fiecare zi. Viață noastră intimă nu era aceeași. Se întâmplă acolo două trei ore, după nu mă mai bagă în seama. Eu dormeam singură. Am fost influențată, doar că eu am făcut-o din dragoste pentru el. El mi-a oferit încredere, că o să fim împreună, că o să ne căsătorim, că o să avem copil.

Noi n-am scos niciun ban de acolo ”, povestește Bianca.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Cine i-a fost alături în tot acest timp

Bianca Comănici a recunoscut că a vrut să părăsească emisiunea Puterea Dragostei în momentul în care s-a aflat despre trecutul ei, dar a primit sprijinul de care avea nevoie în acele clipe. Andreea Mantea i-a fost alături și a sustinut-o să meargă mai departe, în timp ce Andreea Pirui, de asemenea fostă concurentă, îi aducea constant jigniri.

Ele au apărut ulterior, au apărut în februarie 2020. M-a sunat tata, mi-a zis că nu este nicio problemă, să mă duc acasă că ei sunt lângă mine și mă susțin. În momentul respectiv vorbeam cu cineva la telefon și mi-a spus: Bianca, a apărut. N-am știut cum să reacționez...am zis ok, fug. M-am dus la primul magazin pe care l-am găsit, mi-am strâns bagajele, l-am sunat pe Livian și i-am spus plecăm acum sau niciodată. Eu nu mi-am dat seama...mie nu mi-era frică de reacțiile oamenilor. Mie mi-era frică de reacțiile oamenilor din casă, pentru că eram certată cu toți și știam că toți o să fie pe mine.

Citeste si: Semne ca partenerul tau are frica de angajament

Andreea Mantea a fost prima persoană pe care am sunat-o.

A încercat să-mi fie alături, mi-a spus să-mi asum lucrurile astea, să accept ceea ce se întâmplă, m-a susținut, așa cum o face de fiecare dată. Pe Andreea am întrebat-o cum e pulsul în casă...Livian  încerca oarecum să le liniștească pe fetele din casă. A fost un moment în care Andreea Pirui spunea că Bianca este așa, așa...Că sunt femeie ușoară, zdreanță, jigodie, cuvinte d-astea. S-a oprit și la un moment dat, Livian i-a spus: da, fetelor, mulțumim, că ați lăsat-o pe Bianca...eu nu înțelegeam în momentul ăla de ce face așa. Dar el de fapt voia să le calmeze. Adevărul e că și eu la rândul meu am judecat anumite fete, fără să-mi dau seama că și eu am făcut anumite lucruri. Eu am șters tot ce-am greșit din minte ”, a conchis Bianca Comănici.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Semne ca esti perfectionista in relatia de cuplu si cum te afecteaza negativ

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies