Kim Kardashian păstrează numele lui Kanye West după divorț. Care sunt motivele?

Kim Kardashian păstrează numele lui Kanye West după divorț. Care sunt motivele?
Kim Kardashian păstrează numele lui Kanye West după divorț. Care sunt motivele?

Kim Kardashian West își va păstra numele după ce se va pronunța divorțul.

După un mariaj de mai bine de 6 ani și o relație de 8, Kim Kardashian și Kanye West au decis să meargă pe drumuri separate. Toți cei patru copii ai cuplului poartă numele tatălui, motiv pentru care Kim a decis ca după separare, să îl păstreze și ea.

Se pare că nici Kanye nu i-ar fi cerut fostei sale soții să renunțe la numele său, deci nu îl deranjează faptul că vedeta se va semna chiar și după separare cu numele său.

Speculațiile au curs cu privire la o posibilă redenumire a brand-ului pe care îl deține Kim, KKW Beauty, din cauza literei W, care provine de la numele raper-ului.

În ciuda faptului că cei doi nu mai formează un cuplu și pare să nu mai existe cale de întoarcere, Kim și Kanye se străduiesc să păstreze o relație civilizată de dragul copiilor. Mai mult, Kanye se implică în continuare în afacerile pe care le deține Kim și chiar îi dă sfaturi în legătură cu eventuale îmbunătățiri ale brandurilor.

Kim Kardashian a fost cea care a înaintat cererea de divorț, motiv pentru care, o bună bucată de vreme, Kanye s-a declarat dezamăgit și a decis să rupă legătura cu aceasta. Se pare însă că cei doi au revenit la sentimente mai bune.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Kim Kardashian păstrează numele lui Kanye West după divorț. Care sunt motivele?

Citeste si: Kanye West și Irina Shayk au pus capăt relației! Care a fost cauza despărțirii

Kanye West este cel care își dorește să renunțe la nume

În mod surprinzător, Kanye West este cel care a decis să renunțe la numele său după divorț. Acesta a înaintat deja o cerere în acest sens și a declarat în repetate rânduri că, de acum înainte, își dorește să fie recunoscut după porecla sa, „Ye”, aceasta fiind prescurtarea de la „Kanye”.

Pentru a-și putea schimba numele, raper-ul american a invocat motive personale, fiind încă în așteptatea deciziei judecătorului. Kim nu și-a spus încă părerea despre inițiativa fostului său soț, însă surse apropiate cuplului declară că aceasta nu ar fi atât de încântată de idee.

Citeste si: Kristin Cavallari și Jeff Dye s-au despărțit după 5 luni de relație!



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cum mănâncă Rocsana Marcu rasolul în centrul Dubaiului? "Mmm, nu există ceva mai bun decât atât!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies