Mira este însărcinată? Cântăreața le-a arătat fanilor burtica de gravidă: „Luna a treia...”

Mira
Mira

Mira și-a surprins din nou fanii de pe Instagram! Cântăreața le-a răspuns curioșilor și a arătat burtica de gravidă.

Maria Mirabela Cismaru, cunoscută sub numele de Mira, are frumoasa vârstă de 26 de ani și este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Vedeta trăiește o adevărată poveste de dragoste alături de Andrei, un tânăr din echipa ei, iar vestea că va deveni mămică nu ar fi decât dovada clară că relația lor este mai bună ca niciodată.

Mira este deschisă cu fanii ei de pe rețelele de socializare și răspunde întrebărilor pe care le primește de la aceștia, iar de data aceasta vedeta le-a făcut o surpriză la care mulți nici nu se gândeau.

Mira
Mira[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cristina Ștefania este însărcinată? Iubita lui Speak, cu burtica la vedere

Cântăreața a primit un mesaj de la un internaut care îi mărturisea că a visat-o însărcinată și a întrebat-o dacă este adevărat sau nu, iar răspunsul ei a fost uimitor. Mira a răspuns cu zâmbetul pe buze în timp ce apropia camera de presupusa burtică de „gravidă”: „Luna a treia..de

pepene”, spune Mira, pe contul ei de Instagram. 

Mira
Mira[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Mira a fost mușcată de câinele lui Dorian Popa!

Recent, Dorian Popa posta pe Instagram un material video în care îi cerea scuze cântăreței pentru ceea ce s-a întămplat, iar pentru a-i lămuri pe fani a atașat și o fotografie cu rana pe care i-a provocat-o Cheluțu, animalul de companie pe care îl are acesta.

„Astăzi am filmat unul dintre cele mai tari battle-uri cu una dintre cele mai talentate cântărețe. Batlle-ul s-a transformat în ceva real în momentul în care Cheluțu a atacat din nou. Doamne, cum se vede pe Instagram! Ne cerem scuze, Mira”, a anunțat Dorian Popa, la Instastory.

Dorian Popa
Dorian Popa[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Nicole Cherry a intrat în trimestrul al doilea de sarcină! Detaliile spuse de cântăreață despre ultima vizită la doctor

„Ieri am filmat ceva cu Dorian și a venit cu Cheluțu. La un moment dat, după mult timp în care ne-am împrietenit, i-a dat drumul din brațe și a sărit direct pe piciorul meu și m-a mușcat.

Noroc că nu mi-a dat sângele.

S-a înnegrit foarte tare și mă doare foarte tare, dar iubesc animalele, e ok. Partea amuzantă este că niciodată nu m-a mușcat un câine.

Am zis măcar bine că m-a mușcat un câine-vedetă, nu orice câine”, a spus Mira, pe pagina ei de Instagram. 

 

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Andreea Raicu vrea un copil! Ce planuri de viitor are vedeta: „Sper cât mai curând...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies