Oana Radu trece prin momente grele! Soțul ei trebuie să se opereze curând: „Singura soluție e intervenția chirurgicală”

Oana Radu
Oana Radu

Oana Radu traversează o perioadă dificilă după ce soțul ei a suferit un accident! Bărbatul se va opera curând și cere ajutorul fanilor.

După ce nu a mai fost activă pe rețelele de socializare câteva zile bune, Oana Radu se întoarce pe Instagram cu o veste care i-a întristat pe fani.

Soțul frumoasei artiste, Cătălin Dobrescu, s-a accidentat de curând, iar în urma incidentului s-a ales cu o ruptură în zona umărului. Cei doi și-au rugat fanii să îi ajute cu recomandări către medici buni și cu sfaturi în legătură cu situația în care se află.

Citeste si: Doliu în familia lui Cristian Jitaru! Fostul concurent de la Puterea Dragostei trece prin momente cumplite: „S-a chinuit enorm”

Oana Radu și Cătălin Dobrescu
Oana Radu și Cătălin Dobrescu[Sursa foto: Instagram]

Oana Radu face apel către urmăritorii ei după ce Cătălin s-a accidentat grav

Vestea tristă a fost dată chiar de Oana care se afla în mașină alături de soțul ei. Vedeta a început să explice ce i s-a întâmplat antrenorului de fitness și care este următorul pas pe care ar trebui să îl facă.

Artista spune că soțul ei trebuie să se opereze cât mai curând fiindcă lucrurile se pot complica, iar durerea ar deveni de nesuportat.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Gina Pistol, dezvăluiri neaşteptate! Cu ce momente s-a confruntat vedeta în trecut: „Numai eu știu ce a fost în sufletul meu!”

Oana Radu
Oana Radu[Sursa foto: Instagram]

„Cătă s-a accidentat... cred eu că e o problemă mai veche, dar acum a scos capul... Are o ruptură de coafă rotatorie, este o ruptură în zona umărului și se pare că singura soluție e intervenția chirurgicală”, le-a povestit ea fanilor.

Citeste si: Momente dificile în viața Oanei Roman, după împăcarea cu Marius Elisei: „Nu mă simt în apele mele”

Imediat după explicațiile acesteia, Cătălin i-a spus să întoarcă telefonul pentru a vorbi personal cu urmăritorii ei. Astfel, antrenorul de fitness a cerut câteva recomandări din partea comunității de pe Instagram în legătură cu medicii care ar putea să îl opereze cu succes. Mai mult, acesta a vrut și câteva sfaturi de la persoanele care s-au aflat în aceeași situație.

Soțul Oanei Radu s-a accidentat!
Soțul Oanei Radu s-a accidentat![Sursa foto: Instagram]

„Am și eu o rugăminte la voi, doar la persoanele care au trecut prin această operație.

Dacă ați trecut printr-o operație la umăr, practic este un tendon rupt, și v-ați recuperat ok, m-ar interesa foarte mult să aflu clinica respectivă, doctorul respectiv. E o intervenție care contează foarte mult în viitorul meu sportiv”, a continuat soțul Oanei Radu.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Doliu în familia lui Cristian Jitaru! Fostul concurent de la Puterea Dragostei trece prin momente cumplite: „S-a chinuit enorm”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Roxana Nemeș suferă de o boală gravă! Cum s-a descurcat Faimoasa la Survivor România?

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies