Mario Fresh, surpriză de proporții pentru Alexia Eram! Cum au fost surprinși cei doi în mijlocul nopții

Alexia Eram și Mario Fresh
Alexia Eram și Mario Fresh

Mario Fresh și Alexia Eram și-au făcut apariția împreună după mult timp, iar surpriza de care a avut parte tânăra i-a uimit pe fani.

Mario Fresh și Alexia Eram aveau o relație de invidiat, cei doi fiind foarte apropiați și evident îndrăgostiți, dar în ultima perioadă lucrurile nu au mai funcționat conform așteptărilor. Urmăritorii lor de pe rețelele de socializare au observat că cei doi nu se mai afișează împreună, iar din cauza asta au început să circule și zvonurile că s-au despărțit.

Citeste si: Emily Burghelea, petrecere de zile mari înainte de nuntă! Cum s-a distrat tânăra mămică înainte să îmbrace rochia de mirească

Alexia Eram și Mario Fresh
Alexia Eram și Mario Fresh[Sursa foto: Instagram]

Mai mult decât atât, amândoi au avut perioade în care au apărut alături de alte persoane, lucru care a consolidat ideea de separare. Cu toate acestea, cântărețul și frumoasa brunetă nu au vorbit deloc despre acest subiect.

Mario Fresh și-a sărbătorit ziua de nume, iar Alexia a fost nelipsită, dar în filmările postate pe internet se vedea clar că există o oarecare distanțare între cei doi.

Ei bine, a venit și rândul Alexiei, care împlinește frumoasa vârstă de 21 de ani chiar astăzi, în ultima zi din luna august, iar aseară a avut parte de o mare surpriză.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Premiera noului sezon “Bravo, ai stil! Celebrities”, miercuri, 8 septembrie, la ora 22:30!

Mario Fresh
Mario Fresh[Sursa foto: Instagram]

Alexia Eram, vizitată de Mario Fresh în mijlocul nopții!

Noaptea trecută, Alexia Eram s-a trezit la ușă cu Mario Fresh și cu alți prieteni foarte apropiați care au decis să-i facă o surpiză cu ocazia zilei de naștere. Fiica Andreei Esca a rămas uimită de gestul pe care l-au făcut aceștia.

Citeste si: Elena Marin, mesaj emoționant de ziua lui Ștefan Ciuculescu! Faimosul a rămas fără cuvinte: „Mi s-a făcut pielea de găină!”

Alexia Eram
Alexia Eram[Sursa foto: Instagram]

Cântărețul i-a oferit Alexiei un buchet superb de trandafiri roz, iar după a publicat o fotografie cu ea la care a adăugat și un mesaj emoționant: „La mulți ani, unicorn mic și frumos!”.

 

 

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Albert Oprea s-a despărţit de Simona Hapciuc? Ce a scris fostul concurent de la Survivor România pe Instagram

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies