Daniela Crudu, dezvăluire surpriză despre sora sa! Bruneta a dat-o de gol pe Ana imediat după marele eveniment

Daniela Crudu și sora ei mai mică, Ana
Daniela Crudu și sora ei mai mică, Ana

Fosta asistentă TV a scos la iveală secretul pe care îl ținea ascuns Ana-Maria, iar fanii de pe Instagram au rămas profund surprinși

Ana-Maria Crudu a avut o relaţie de lungă durată cu un bărbat pe nume Liviu, cel alături de care s-a și mutat într-un apartament din Prelungirea Ghencea. Cei doi plănuiau chiar să se căsătorească, dar au decis într-un final să meargă pe drumuri separate. După acest episod, sora mai mică a frumoasei brunete a decis să își schimbe radical viața. Ei bine, blondina s-a mutat definitiv în Suedia și pare că trăiește o adevărată poveste de dragoste alături de iubitul ei, Adrian.

Citeste si: Sonny Flame de la Survivor, pregătit să devină tătic din nou. Artistul era pe cale să divorțeze

Tânăra și-a luat viața de la zero, dar acest lucru pare că îi este mult mai ușor având în vedere că are toată susținerea și iubirea bărbatului de lângă ea. Mai mult decât atât, cei doi au devenit recent soț și soție, iar minunata veste a foat dată chiar de sora ei mai mare, Daniela Crudu.

Bruneta nu s-a putut abține și a postat pe contul său de Instagram o serie de fotografii care dovedesc faptul că Ana s-a căsătorit în mare secret.

Daniela Crudu a scris în dreptul imaginilor: „Proaspăt căsătoriți” și un emoticon cu o inimioară care plângea de fericire. La ceremonia care a avut loc în Suedia au participat doar prietenii apropiați și familia. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Ramona Păuleanu trece prin momente foarte dificile după naștere! Ce s-a întâmplat cu unul din gemenii ei

Ana-Maria Crudu s-a căsătorit!
Ana-Maria Crudu s-a căsătorit![Sursa foto: Instagram]

Daniela Crudu simte lipsa Anei: „Am suferit”

Vedeta a mărturisit că nu i-a fost ușor să se obișnuiască cu faptul că sora ei mai mică a plecat definitiv în Suedia, mai ales că cele două își petreceau majoritatea timpului împreună.

De asemenea, Cruduța spunea la acel moment că nu știe dacă blondina se va mai întoarce, însă chiar dacă a lăsat-o singură, o să se descurce ea cumva. 

Citeste si: Ionuț și Alexandra Raicu vor deveni părinți! Cine a dat vestea cea mare

Daniela Crudu și sora ei mai mică, Ana

„Am suferit. Îți dai seama că mi-e greu fără ea, dar să știi că mi-e mai bine că acum sunt un pic mai responsabilă, de nevoie.

De exemplu, ies și trebuie să am mai multă grijă și la petrecere zic că nu mai are cine să vină să mă ia. Îi dădeam share location să vină să mă ia”, a dezvăluit bruneta.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Tavi Clonda vrea să divorțeze de Gabriela Cristea? Ce s-a întâmplat în relația lor

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies