Semnele care îți spun că iubitul tău este psihopat

Semnele care îți spun că iubitul tău este psihopat
Semnele care îți spun că iubitul tău este psihopat

Intre oamenii normali si psihopati exista o singura diferenta.

Semnele care îți spun că iubitul tău este psihopat. Intre oamenii normali si psihopati exista o singura diferenta. Aceasta este legata de emotii. Psihopatii sunt, in esenta lor, lipsiti de emotii. Ei nu simt iubire, vina, regret ori rusine. Pentru ca nu au aceste trairi, ei sunt inapti de a construi o conexiune emotionala cu o alta persoana. Gasesc insa utilitate in oamenii din jurul lor, astfel ca se asociaza cu acestia, in functie de interes.

Un psihopat va cauta intotdeauna intr-o persoana unul dintre aceste aspecte: placere, putere, ori profit. Deseori psihopatii sunt de o inteligenta superioara, sunt manipulatori, capabili sa mimeze emotiile oamenilor insa nu pot sa le simta. Compasiunea, iubirea, increderea, iertarea, sunt emotii care te fac vulnerabil in fata psihopatilor si o potentiala victima pentru ei. Pentru ca nu construiesc niciun fel de conexiune emotionala cu alta persoana, in momentul in care utilitatea acesteia expira, te vor scoate din viata lor ca si cum nici n-ai fi existat si tu vei ramane apoi cu inima franta.

Nu oricine poate sa identifice un psihopat. Deseori psihopatii sunt carismatici, prietenosi si intra usor in disccutii. Daca insa te apropii prea mult de acestia, viata ta devine un cosmar. Relatia ta pare initial a fi desprinsa din povesti. In realitate insa, aceasta este construita din jocuri intelectuale bine gandite. Iata cateva semne care sa te puna pe ganduri, ca ai putea sa ai de-a face cu un psihopat:

La inceput esti idealizata

Cand il intalnesti pentru prima data, evenimentele decurg foarte repede intre voi. Cumva te convinge ca aveti multe lucruri in comun, ca formati un cuplu perfect. Precum un cameleon, acesta iti oglindeste sperantele, visele, temerile, cu scopul de a-ti castiga increderea.

Semnele care îți spun că iubitul tău este psihopat
Semnele care îți spun că iubitul tău este psihopat[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Iti vaneaza emotiile

Pare asa dragut si nevinovat, ca i-ai gasit repede un loc in inima ta. Iti povesteste diverse situatii, strict pentru a analiza reactiile tale, de pe urma carora iti identifica vulnerabilitatile, doar ca sa le foloseasca impotriva ta mai tarziu.

Te atrage intr-un triunghi amoros

Odata intrata in capcana lui, descoperi ca esti intr-un triunghi amoros, sau poate chiar hexagon amoros.

Psihopatii sunt mereu inconjurati de foste si potentiale iubite, pe scurt, toate femeile care ii capteaza atentia. Te vei simti incoltita si vei intra intr-o competitie cu alte femei, in care vei depune efort sa fii cea mai buna, astfel incat sa te pastreze pe tine.

Iti neaga realitatea

Un psihopat nu va admite niciodata manipularea si va ignora chiar si cele mai vizibile dovezi.

Mai mult decat atat, te va invinovati pe tine de situatia creata si va intoarce totul impotriva ta, tu ramanand cu sentimente de vinovatie si rusine.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Citeste si: Semne ca esti intr-o relatie cu un narcisist

Citeste si: Semnale de alarma pe care nu ar trebui sa le ignori, daca esti intr-o relatie

Te acuza de emotiile pe care tot el le-a provocat

Relatia cu un psihopat este ca si cum ai merge pe pietre fierbinti. Vei fi fie ignorata, cand ai nevoie de sprijin emotional, fie acuzata ca nu ai un comportament adecvata, fie atacata, daca nu ii satisfaci nevoile dupa dorintele sale. Te va acuza apoi de reactiile tale exagerate si te va invinovati pe tine ca tu fiind problema in relatie, cand in  realitate tu esti doar reactiva la comportamentul lui abuziv.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Ce părere a avut Dan Bălan despre Arsenium, atunci când s-au cunoscut: "Mă privea de sus, dar asta e chestia lui, așa privește el oamenii!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies