Rihanna este însărcinată? Ce detaliu i-a făcut pe fanii vedetei să creadă că va deveni mămică pentru prima oară

Rihanna este însărcinată? Ce detaliu i-a făcut pe fanii vedetei să creadă că va deveni mămică pentru prima oară
Rihanna este însărcinată? Ce detaliu i-a făcut pe fanii vedetei să creadă că va deveni mămică pentru prima oară

Zvonurile potrivit cărora frumoasa artistă ar putea fi însărcinată au apărut încă de la Met Gala din 13 septembrie 2021.

La mai bine de 15 ani de la debutul în industria muzicală, Robyn Rihanna Fenty (33), cunoscută sub numele de Rihanna, a câștigat titlul de cea mai bogată cântăreață din lume, cu o avere netă de 1,7 miliarde de dolari.

Fanii sunt convinși că Rihanna așteaptă un copil cu ASAP Rocky

Deși neconfirmate, rețelele de socializare sunt pline de speculații care arată că Rihanna este însărcinată cu iubitul ei, A$AP Rocky.

Prietenia Rihannei cu rapperul american datează din anul 2013, când au colaborat pentru faimoasa piesă „Fashion Killa". Rakim Athelaston Mayers, cunoscut sub numele său de scenă ca ASAP Rocky, a fost într-o relație cu modelul de succes Kendall Jenner în anul 2016, dar cei doi s-au despărțit anul următor, chiar în momentul în care Rihanna a început să se întâlnească cu omul de afaceri saudit Hassan Jameel.

De altfel, Rihanna și ASAP au rămas foarte apropiați de-a lungul anilor, iar zvonurile potrivit cărora cei doi ar forma un cuplu au fost confirmate într-un final în noiembrie 2020, la câteva luni după despărțirea artistei de fostul ei iubit miliardar. De atunci, cei doi au fost văzuți frecvent împreună, iar într-un interviu din 2021 acordat GQ, ASAP a numit-o pe cântăreață „dragostea vieții sale”.

Citeste si: Solistul trupei Twenty One Pilots devine tătic pentru a doua oară! Modul inedit prin care Tyler Joseph a făcut marele anunț

Rihanna și iubitul ei, Asap Rocky, vor deveni părinți?
Rihanna și iubitul ei, Asap Rocky, vor deveni părinți?[Sursa foto: Instagram (mrsawge)]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Informațiile care arată că Rihanna și ASAP ar putea deveni părinți pentru prima oară au fost dezbătute în social media doar după ce publicația Media Take Out a raportat că nu una, ci două surse apropiate cuplului ar fi confirmat sarcina.

„Rihanna are foarte mare grijă cu viața ei privată, așa că nu mă aștept să anunțe sarcina sau să arate pozele cu bebelușul", a declarat o sursă pentru MTO. „Ea va dispărea doar pentru un timp, apoi apare cu un copil”, se mai arată în sursa citată.

Reamintim că Rihanna a participat la Met Gala 2021 purtând o haină Balenciaga neagră supradimensionată care i-ar fi putut ascunde fără îndoială burtica de gravidă (și multe altele).

Rihanna ar putea fi însărcinată
Rihanna ar putea fi însărcinată [Sursa foto: Hepta]

Rihanna intenționează să aibă copii în următorii 10 ani

În timp ce cântăreața s-ar putea să nu fie în prezent însărcinată, nu este un secret faptul că are planuri să devină în curând mămică.

Citește și: Cine este și câți ani are Dolunay Soysert, actrița care joacă rolul Neslihan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”. Iată cum arată aceasta la început de carieră- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

„Voi avea copii- trei sau patru”, a declarat ea în urmă cu ceva timp pentru British Vogue, după ce a fost întrebată ce planuri are în următorii 10 ani. Ea a continuat: „... singurul lucru care contează este fericirea, asta e singura relație sănătoasă dintre un părinte și un copil. Iubirea este unica modalitate prin care poți crește cu adevărat un copil”.

Citeste si: Lidia Buble și actorul Harlys Becerra nu se mai ascund! Prima imagine cu cei doi îndrăgostiți din vacanța în Ibiza

Mai mult decât atât, interpreta anunța acum câțiva ani la Diamond Ball, eveniment caritabil care susține și finanțează programe inovatoare și eficiente de educație și răspuns în situații de urgență din întreaga lume, că va da naştere unei femei de culoare. 

„Sunt o femeie de culoare. M-am născut dintr-o femeie neagră, care s-a născut şi ea dintr-o femeie neagră, care s-a născut, la rândul ei, dintr-o femeie neagră, iar eu voi da naştere unei femei negre. Mama mea este un exemplu incredibil care arată cum să treci peste obstacolele vieții. Sunt sigură că lecțiile pe care le știe ea, vin de la mama ei, iar eu la rândul meu voi transmite aceste lecții mai departe”, a spus vedeta la momentul respectiv.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Anda Adam a primit un inel de la iubitul ei

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Modelul Devon Windsor a născut! Primele imagini cu bebelușul frumoasei blondine

Cine este și câți ani are Rojbin Erden, care joacă rolul Asi, în serialul „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal D! Iată care este a două mare pasiune a superbei actrițe, dincolo de platourile de filmare

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies