Roxana Nemeș și Călin Hagima s-au căsătorit! Mesajul neașteptat din partea Mellinei de la Survivor: „Soțul tău mi-a umplut...”

Roxana Nemeș s-a căsătorit! Primele imagini de la nunta ei
Roxana Nemeș s-a căsătorit! Primele imagini de la nunta ei

Roxana Nemeș și iubitul ei au pășit de curând în fața altarului, iar printre mesajele primite s-a aflat și cel de la Mellina, fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D.

Fosta concurentă de la Survivor România 2021 s-a căsătorit cu partenerul ei, Călin Hagima, la marele eveniment participând atât cei din familie, cât și prietenii lor apropiați. Primele imagini au fost postate de cântăreață pe Instagram, iar în secțiunea de comentarii a primit sute de mesaje și felicitări. Printre acestea s-a numărat și cel de la Mellina, de asemenea fostă concurentă a emisiunii fenomen de la Kanal D.

Citeste si: Daniela Crudu, dezvăluire surpriză despre sora sa! Bruneta a dat-o de gol pe Ana imediat după marele eveniment

Roxana Nemeș s-a căsătorit! Primele imagini de la nunta ei
Roxana Nemeș s-a căsătorit! Primele imagini de la nunta ei

Astfel, fosta Războinică i-a comentat Roxanei la postarea cu soțul ei și nu a omis să-i aducă aminte de perioada în care se aflau în Republica Dominicană. Se pare că soțul ei, Călin Hagima, i-ar fi transmis cuvinte dure Mellinei în timpul competiției, dar chiar și așa cele două au reușit să treacă peste clipele mai puțin plăcute.

Roxana Nemeș s-a căsătorit! Primele imagini de la nunta ei
Roxana Nemeș s-a căsătorit! Primele imagini de la nunta ei[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Casa de piatra! ❤️❤️Va doresc toata fericiriea din lume chiar daca sotul tau mi-a mai umplut din cand in cand frigiderul cand ne “duelam” la Survivor 🤣😜🤗”, a fost comentariul lăsat de Mellina de la Războinici.

Citeste si: Sonny Flame de la Survivor, pregătit să devină tătic din nou. Artistul era pe cale să divorțeze

Cum a fost cerută în căsătorie Roxana Nemeș

Fosta concurentă a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” a fost cerută în căsătorie de iubitul ei într-un mod cel puțin inedit. În timp ce se aflau în centrul Bucureștiului, Călin a proiectat pe una dintre clădiri întrebarea care a emoționat-o de-a dreptul pe frumoasa cântăreață: „Vrei să petrecem împreună fiecare răsărit de soare până apusul vieții ne va despărți?”.

Fără ezitare, Roxana Nemeș a spus la acel moment „DA”.

„A fost un moment extraordinar de frumos, mai ales când nu te aștepți.  Bine, după atâția ani era normal, dar după un timp nu te mai aștepți. Oricum ne iubim, totul e bine, și îți dorești să întemeiezi o familie cu omul pe care îl iubești. S-a întâmplat pe data de 7, este ziua mea norocoasă, dar el nu știa.

Nimic nu e întâmplător. Și acum am emoții. Toată lumea mă întreba când mă mărit, barza vine când o vrea Dumnezeu.  

Citește și: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citește și: De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...- stirilekanald.ro

Citeste si: Ștefan Ciuculescu de la Survivor România are o nouă iubită! Cum arată blondina de care s-a îndrăgostit Faimosul

Astfel de momente sunt cele mai importante din viața noastră, nu m-am grăbit, mi-am dorit să fie cu omul pe care îl iubesc din tot sufletul meu. A fost recent și ne-am bucurat foarte tare de moment și acum sunt în extaz.

Oricum ne iubeam amândoi, îl iubesc de mulți ani, cumva e un pas important, când Dumnezeu o să ne dea un copil, e important să aibă o familie.", declara Roxana la acea vreme, potrivit Viva.ro. 

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Alexandra de la Puterea dragostei nu mai poartă inelul de logodnă de la Codruț! Ce dezvăluiri a făcut blondina despre despărțire

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cu ce se ocupă cei doi copii ai Larisei Uță și ai lui Alin Oprea la Londra. Mai rar o asemenea educație: "Melissa nu mai poate să cânte..."

Albert Oprea și Maria Chițu, replici neaşteptate în direct: „Eu am ținut la tine și pot să zic că încă țin!”

VIDEO | Cunoașterea dintre Robi și Teodora e pe cale să se termine?! „Dacă nu interveneau apropiații tăi...”. Aflați răspunsul în noul episod din „Casa iubirii” de vineri, 20 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies