Rona Hartner și Herve Camilleri au depus actele de divorț! Ce dezvăluiri a făcut artista: „A semnat cu lacrimi în ochi”

Rona Hartner și Herve Camilleri au divorțat!
Rona Hartner și Herve Camilleri au divorțat!

Actrița a povestit despre ce s-a întâmplat la notar în ziua în care a semnat actele de divorț. Herve Camilleri și-ar fi dorit o nouă șansă!

Rona Hartner și Herve Camilleri au pășit în fața altarului acum un an și nimeni nu se aștepta ca cei doi să își depună deja actele de divorț, mai ales că din exterior păreau că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Actrița și soțul ei au format un cuplu timp de trei ani de zile, iar vestea despărțirii a uimit pe toată lumea.

Celebra artistă a mărturisit în platoul unei emisiuni televizate că ea și soțul ei s-au prezentat la notar pe data de 17 septembrie, iar momentul despărțirii a fost cel puțin emoționant.

După cum a dezvăluit chiar ea, Herve Camilleri nu și-ar mai fi dorit să semneze, iar atunci când a făcut-o avea lacrimi în ochi. 

Citeste si: Steliano Filip și Bianca au divorțat după 4 ani de relație! Frumoasa brunetă a spus tot adevărul: „Nu ne mai înțelegem”

„Am semnat, în sfârșit, actele de divorț. Herve nu mai voia să semneze.

În ziua semnăturii, pe 17 septembrie, a zis că, de fapt, nu a vrut niciodată să divorțeze.

Am rămas eu aceea care voia să divorțeze. Asta este, cred că am făcut bine chestia asta. Noi doi am fost foarte fericiți, nu a fost cinema, însă când a fost rău a fost atât de râu încât a depășit tot ce se putea.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Când trebuia să semnăm, el nu a mai vrut. Ne-am prins toți la final. Până la urmă a semnat cu lacrimi în ochi, apoi mi-a dat un buchet de flori și o scrisoare de dragoste”, a declarat Rona Hartner într-o emisiune TV.

Citeste si: Sonny Flame de la Survivor, pregătit să devină tătic din nou. Artistul era pe cale să divorțeze

Rona Hartner, despre separarea de Herve Camilleri: „Prefer să rămân divorțată”

Superba cântăreață a povestit că amândoi au încercat să își ofere mai multe șanse de-a lungul relației, dar se pare că lucrurile nu au mers așa cum se așteptau. Fiind o fire discretă, Rona Hartner nu a explicat detaliile ce se leagă de motivele pentru care a decis să pună capăt mariajului. 

Mai mult, ea spune că timp de două luni au încercat să păstreze legătura în speranța că vor putea să își recâștige povestea de dragoste, însă totul a fost în zadar.

Citește și: Cine este și câți ani are Dolunay Soysert, actrița care joacă rolul Neslihan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”. Iată cum arată aceasta la început de carieră- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Citeste si: Ramona Păuleanu trece prin momente foarte dificile după naștere! Ce s-a întâmplat cu unul din gemenii ei

„Noi am încercat să ne împăcam, am vorbit foarte mult, de două luni tot vorbim.

Însă, eu nu mai pot să trăiesc momentele alea ciudate, chiar dacă îmi doresc să le trăiesc pe alea bune. Prefer să rămân divorțată",  a mai spus frumoasa artistă.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Anda Adam a primit un inel de la iubitul ei

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Bianca Comănici are un nou iubit! Ce spune bruneta despre cel care a făcut-o să zâmbească din nou: „Îl ador!”

Cine este actorul care dă viață personajului principal Serhan Soysalan, din noul serial „Inimă rebelă”. Publicul l-a cunoscut deja pe Yurdaer Okur în producția „Secrete de familie”, în care a jucat rolul Procurorului Turgut Ali

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies