DESCOPERĂ: Culori de păr pentru femeile cu vârsta de peste 50 de ani

Culori de păr pentru femeile cu vârsta de peste 50 de ani
DESCOPERĂ: Culori de păr pentru femeile cu vârsta de peste 50 de ani

Află care sunt cele mai potrivite culori de păr pentru femeile cu vârsta de peste 50 de ani.

Culori de păr pentru femei peste 50 de ani

Șaten natural cu câteva șuvițe în nuanțe mai deschise

 

Dacă ai părul șaten natural, ar fi bine să mergi pe aceeași linie și după vârsta de 50 de ani, o schimbare drastică spre o nuanță diametral opusă nu ar fi cea mai bună variantă.

Poți opta pentru o tunsoare ceva mai scurtă și să adaugi câteva suvițe deschise pentru un look tineresc.

Gri-balayage și o tunsoare pixie

 

În cele mai multe dintre cazuri, după vârsta de 50 de ani, femeile se vopsesc în nuanțe de gri-balayage, care se potrivesc de minune cu tunsoarea pixie. Prin combinația de nuanțe de gri, vei obține un look de zile mari și vei atrage toate privirile.

Citeste si: AFLĂ: Din ce este făcut rujul. Iată ingredientele folosite de industria cosmetică

Culori de păr care întineresc

 

Blond cu nuanțe mai închise la rădăcină

 

Blondul cu nuanțe închise la rădăcină este look-ul preferat al vedetelor de la Hollywood, fiind adoptat în special de femeile de peste 50 de ani. Contrastul dintre cele două nuanțe transformă un look banal într-o adevărată operă de artă.

 

Șuvițe șatene și roșcate

 

Explozia de culoare este o alegere foarte bună, indiferent de vârstă, aducând prospețime și luminozitate la nivelul podoabei capilare. Combină mai multe nuanțe de roșcat și șaten, adoptă o tunsoare bob și cu siguranță vei arăta mai tânără cu 10 ani.

Citeste si: //DESCOPERĂ// Tunsoarea "BROS" pentru femei. TOP 5 idei de tunsori "BROS" în 2021!

Culori potrivite pentru păr alb

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Șaten deschis natural

 

Șatenul deschis intră în categoria nuanțelor clasice, însă acest lucru nu îl face mai puțin spectaculos, ci dimpotrivă.

Este una dintre cele mai potrivite nuanțe pentru femeile de peste 50 de ani și se prinde extrem de ușor de firele albe.

 

Blond în combinație cu șaten

 

Există nenumărate variante de a combina șatenul cu blond, rezultatul fiind cu adevărat spectaculos. Puteți să vă jucați cu nuanțele de șaten, pentru un look fresh.

Citeste si: //DESCOPERĂ// Machiaj pentru ochi căprui și păr brunet. Cum să îți pui în evidență ochii și părul

culori de par care intineresc

Culori de păr pentru ten deschis

 

Blond cenușiu și tunsoare cu breton

 

Culoarea părului și tunsoarea, mai ales, trebuie realizate în funcție de forma feței și bineînțeles, de stilul fiecărei persoane.

Blondul cenușiu combinat cu o tunsoare cu breton, în scări, întinerește și conferă un aer fresh.

 

Șuvițe în nuanțe de blond și alb

 

Combinația dintre alb și blond este ideală dacă vă doriți să obțineți un look tineresc. O astfel de fuziune va atrage toate privirile, acest look fiind perfect pentru femeile de peste 50 de ani care sunt adeptele combinațiilor de nuanțe.

Citeste si: Ce trebuie să conțină trusa de machiaj de acasă

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Culori de păr pentru ochi căprui

 

Balayage din diverse nuanțe de șaten 

Este alegerea ideală pentru femeile cu ochi căprui. Balayage-ul bazat pe șaten este în tendințe anul acesta și în combinație cu o tunsoare asimetrică, va defini un look tineresc, fresh.

 

Diverse nuanțe de blond

 

Fuziunea dintre nuanțele calde și reci este extrem de populară, caramelul și blondul funcționând cel mai bine împreună, în special în cazul femeilor cu tenul deschis. Este una dintre cele mai bune variante pentru femeile de peste 50 de ani care își doresc un look fresh.

 

Păr roșcat cu șuvițe blonde

 

Dacă toată viața ai fost roșcată și nu vrei să te desparți de această culoare, nu trebuie să renunți la vechiul look. În combinație cu blond, roșcatul va ieși mai mult în evidență și toate privirile vor fi ațintite asupra ta.

Citeste si: Tehnici de machiaj pentru începători

Care sunt cauzele căderii părului?

„În mod fiziologic, părul are  variații sezonale de creștere, astfel că o cădere semnificativă a părului primăvara/toamna va fi compensată printr-o creștere rapidă în următoarele luni. Trebuie să aveți în vedere și faptul ca  folosirea în exces a produselor de styling, a foehn-ului, ondulatoarelor și a plăcilor pentru îndreptat părul  este agresivă pentru firele de păr, care se subțiază și în timp se rup sau cad.

Alte cauze de cădere a părului includ  dietele restrictive, care determină un dezechilibru in organism, ce se reflectă și la  nivelul firului de păr, care este inițial devitalizat, iar apoi cade. Pe parcursul sarcinii este bine să stiți ca părul inițial va crește, datorită modificărilor hormonale, iar în  primele 2-4 luni   de   la   naștere  aparent va cădea, însă este o falsă cădere, fiind de fapt revenirea la statusul hormonal anterior. Acest lucru este rapid reversibil după naștere și de cele mai multe ori nu necesită tratament. De asemenea,  anticoncepționalele   orale  influențează creșterea părului, putând determina o cădere pasageră a părului, prin modificările hormonale pe care le induc la inițierea, stoparea sau schimbarea tratamentului. Scăderea nivelului de estrogen și progesteron conduce la pierderea difuză a podoabei capilare în  premenopauză  și la  menopauză Evenimentele   traumatizante  de ordin  psihic  sau  fizic   pot determina căderea părului la distanță de 2- 4 luni, în nici un caz imediat, și pot fi ușor trecute cu vederea”, explică dr. Anca Răducan, pe site-ul său.

Citeste si: Care Sunt Avantajele Utilizării Ojei Semipermanente Termice



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

NOUTATE: Care sunt cele mai periculoase zodii conform statisticilor FBI

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies