Dima Trofim și iubita sa au devenit părinți pentru prima dată!

Dima Trofim
Dima Trofim a devenit tată

Dima Trofim și iubita sa sunt părinți de fetiță și sunt mai fericiți ca niciodată că o pot strânge pe micuță în brațe.

Bucurie maximă în showbiz-ul românesc. Prezentatorul TV Dima Trofim și iubita sa, Angela, au devenit părinți pentru prima dată.

În urmă cu câteva luni, Dima Trofim anunța extrem de emoționat faptul că viața sa se va schimba în curând la 180 de grade și că așteaptă cu nerăbdare să își strângă bebelușul în brațe, iar aceste clipe au sosit, iar cuplul trăiește acum cele mai fericite ore alături de micuța superbă care a venit pe lume într-un spital din Capitală.

Alături de el, Dima Trofim a avut-o alături pe mama lui pentru a-i fi alături în această zi specială.

Dima Trofim
Dima Trofim a devenit tată[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Rachel Platten a devenit mămica unei fetițe perfect sănătoase. Vedeta a născut acasă, în apă

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

„Am avut astăzi o zi emoționantă, o zi lungă, puțin stresat, dar fericit pentru că sunt TATĂ! Am devenit tată! Uitați-o pe frumoasa bunicuță! S-a născut frumoasa noastră și sunt foarte, foarte fericit! Abia aștept să o văd! Iubita mea e o adevărată eroină! Mulțumesc mult, îngeraș! Mi-ai dăruit cel mai frumos lucru în lumea asta, o fetiță frumoasă și sănătoasă! Te iubesc mult de tot”, a anunțat Dima Trofim, la Instastory.

Dima Trofim
Dima Trofim are o fetiță[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Mircea Baniciu, primele dezvăluiri despre logodna fiicei: „La mine a cerut-o pe Ana, altfel nu punea mâna pe ea”

Dima Trofim, primele declarații despre sarcina iubitei sale

Prezentatorul Dima Trofim a dezvăluit la finalul lunii aprilie veștile minunate, că familia i se va mări la începutul toamnei:

 

„Nu mi-a fost ușor să spun pentru că emoțiile mă copleșeau.

 

Pierdeam cuvintele. Este un copil dorit. Ne-am gândit la treaba asta și l-am făcut. E cu Doamne Ajută. Mai avem încă jumătate de parcurs. Am anunțat-o pe mămica. I-am spus rapid prin telefon, după care față în față. Toată familia a fost super fericită”, a spus Dima Trofim, în cadrul emisiunii TV pe care o prezintă alături de Nasrin.

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Larisa Uță, despre bunurile pe care le are împreună cu fostul soț, Alin Oprea. Ce ar mai fi, de fapt, de împărțit. „În momentul acesta o dăm înapoi oricând vrea el.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2024: Trei zodii își schimbă viața radical. Acestea au noroc în carieră și întâlnesc o persoană specială

EDITORIAL: The Floor - un show care te ține cu ochii pe micul ecran!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies