Roxana Ghiță de la Survivor va ajunge pe masa de operație

Roxana Ghiță de la Survivor va ajunge pe masa de operație
Roxana Ghiță de la Survivor va ajunge pe masa de operație

Roxana Ghiță a vorbit despre problemele de sănătate pe care trebuie să le înfrunte după show-ul de supraviețuire.

Roxana Ghiță a fost una dintre cele mai iubite concurente din show-ul fenomen „Survivor România”. Fosta Războinică a făcut furori atât în camp, cât și pe traseu, datorită punctelor pe care a reușit să le aducă echipei sale.

Condițiile grele din Republica Dominicană i-au afectat atât psihicul, cât și fizicul Roxanei Ghiță.

Războinica s-a ales cu o hernie inghinală și, din spusele ei, se pare că nu mai poate evita intervenția chirurgicală de care are nevoie.

„Am avut și eu dereglări hormonale, în prezent sunt ok. Am abordat niște remedii naturiste, am consumat diferite semințe. Mi s-a mai întâmplat o dată să mă dereglez hormonal destul de rău. În viața mea de zi cu zi, fiind instructor de fitness, fac foarte mult sport… Sunt ok acum. Mai am niște probleme medicale de rezolvat… Trebuie să mă operez, nu am reușit să fac asta până acum.

Am făcut hernie inghinală, după Survivor. Dar nu am apucat să mă operez, pentru că a trebuit să iau clase la cluburile de fitness la care lucrez, și în continuare nu am timp să-mi iau liber o perioadă pentru asta. Știu că nu e bine… la un moment dat o să fac și asta”, a declarat Roxana Ghiță, pentru Ciao.ro.

Citeste si: De ce și-a închis Roxana Ghiță conturile de socialializare: „Am avut o cădere psihică”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Roxana Ghiță: „Am avut o cădere psihică”

La un moment dat, fanii au observat că Războinica și-a închis contul de Instagram și au început să se întrebe care sunt motivele. Roxana Ghiță a povestit ce s-a întâmplat în perioada în care a lipsit de pe rețelele de socializare.

„În prima perioadă mi-a plăcut foarte tare, după care a început ușor, ușor să nu-mi mai placă neapărat ce a venit la Survivor.

Mie, la Survivor, mi-a plăcut experiența. Nu mi-a plăcut neapărat că a fost o emisiune TV.

Și… am avut o cădere psihică la un moment dat, în iulie-august. Și am închis conturile de social media. Mă simțeam foarte toxic înainte, după care s-a remediat.

Începuse să-mi scadă followersii… Simt că m-a rănit destul de mult social media și toată chestia asta de faimă și vedetisme.”,

a mai zis ea.

Citeste si: Victor Slav și iubita lui, Selina, apariție romantică pe rețelele de socializare

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Roxana Ghiță de la Survivor va ajunge pe masa de operație

Cum a reușit Roxana Ghiță să depășească momentele dificile

„Nu m-am dus, deși aș fi vrut. Eram fix pe punctul de a merge la un psihoterapeut. Doar că… atunci când ești în momentele alea îți este cumva mai greu să accepți că ai nevoie de ajutor. Dar am avut noroc să am oameni în jurul meu, care m-au susținut.

Și am lucrat eu cu mine să-mi dau seama că eu sunt eu și dacă mie îmi place de mine nu ar trebui să mă intereseze ce spune altcineva despre mine. M-am ridicat 80% singură, 20% m-au ajutat cei care au fost lângă mine.”, a adăugat aceasta.

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies