VESTE: Delia Matache: „Sunt însărcinată!”! Vedeta și-a uimit colegii cu răspunsul pe care l-a oferit

Delia Matache este însărcinată?
Delia Matache este însărcinată?

Delia este mereu plină de surprize, dar de data aceasta le-a întrecut pe toate! Solista a mărturisit, în sfârșit, că este însărcinată!

Delia Matache, una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară, are o relație extrem de stabilă cu Răzvan Munteanu, care este de asemenea impresarul artistei și un prosper om de afaceri. Cei doi au pășit în fața altarului în anul 2012, iar de atunci le sunt adresate des întrebări legate de copii și de întemeierea unei familii, însă cei doi au fost întotdeauna discreți și nu au dezbătut acest subiect.

Se pare că Delia a dat în sfârșit vestea pe care o așteptam cu toții! Celebra artistă a recunoscut că este pe cale să devină mămică, uimindu-i pe colegii săi de platou.

Delia Matache, dezvăluiri surpriză: „Am un bebe” 

În cadrul unei ediții a emisiunii de divertisment în care se află în juriu alături de Cheloo și Mihai Bendeac, frumoasa cântăreață a dat o veste pur și simplu uimitoare.

Timp de câteva momente bune toți din încăpere au amuțit neștiind ce să creadă! Delia Matache a declarat că ar fi gravidă:  „Sunt însărcinată!”.   

Mihai Bendeac a avut impresia inițial că nu aude bine, așa că a întrebat doar ca artista să mai confirme o dată:  „Ești însărcinată?”.

Imediat după, Delia și-a pus mâinile în jurul burții și a spus:  „Am un bebe”. Șerban Copoț a reacționat în stilul caracteristic plin de umor și a făcut o glumă: „ 

(Ma)Matache”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: CITEȘTE: Cine este soțul Deliei Matache, RĂZVAN MUNTEANU

Delia Matache este însărcinată?
Delia Matache este însărcinată?[Sursa foto: Instagram]

Delia s-a săturat să fie întrebată când face un copil

Fanii știu deja că Delia este o firă deschisă care dă cărțile pe față, însă întrebarea care i-a pus capac este cea legată de momentul în care va face un copil.

Vedeta mărturisește că simte o presiune destul de mare la fiecare interviu pe care îl acordă și asta pentru că nimeni nu omite întrebarea care a început să o calce pe nervi: „Când faci un copil?”.

„Întrebarea asta e standard, cred că e «made in Romania». Nu cred că oamenii pe străzile din Londra te întreabă când faci un copil. Nu mă apasă, dar la un moment dat s-ar putea să mă confuzeze foarte tare.

S-ar putea să nu pot să-mi dau seama dacă este cu adevărat dorința mea să fac un copil sau vreau să fac asta pentru că am crescut cu senzația că trebuie.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: Sebastian Chitoșcă de la Survivor România s-a despărțit de soție? „ Eu nu am gagică!”

Delia Matache este însărcinată?
Delia Matache este însărcinată?[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: CARLA'S DREAMS: Cine este solistul. Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, cine este iubita lui

Nu mi-ar plăcea să aduc un copil azi, în lumea în care trăim. Doar pentru plăcerea mea l-aş face.

Să zică lumea: «Gata, bă, a făcut copil! A apărut copilul». E o presiune… Deşi sunt obişnuită să discut despre asta, în orice interviu sunt întrebată”, a declarat vedeta în cadrul unui podcast.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Nico Molnar a devenit mamă pentru prima dată: „E mai solicitant decât mă așteptam”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies