Pe cine susține Alexandra Ungureanu la Bravo ai stil! Celebrities: „M-a spart fata asta!” EXCLUSIV

Pe cine susține Alexandra Ungureanu la Bravo ai stil! Celebrities „M-a spart fata asta!” EXCLUSIV
Pe cine susține Alexandra Ungureanu la Bravo ai stil! Celebrities: „M-a spart fata asta!” EXCLUSIV

Alexandra Ungureanu, câștigătoarea sezonului anterior al show-ului „Bravo ai stil! Celebrities”, a vorbit despre concurentele din noul sezon.

Alexandra Ungureanu, una dintre cele mai îndrăgite concurente „Bravo ai stil! Celebrities” și totodată câștigătoarea sezonului anterior, a fost prezentă la unul dintre cele mai importante evenimente de fashion ale toamnei, într-o ținută care a întors toate privirile.

Artista a vorbit despre noul sezon „Bravo ai stil! Celebrities”, mărturisind că există o concurentă care a uimit-o cu alegerile vestimentare. Mădălina Pamfile este favorita Alexandrei Ungureanu în acest sezon, ținutele sale fiind întru totul pe stilul fostei câștigătoare.

„Dintre fete, le știam cam pe jumătate, evident Anda, Nicoleta Nucă din zona muzicală și mai puțin pe cele din online, dar le-am studiat și m-a spart fata asta care chiar reușește să ia calificative foarte bune, Mădălina Pamfile. Îmi place foarte mult. Văd acolo rafinament, niște subtilități, are niște haine absolut geniale. Înainte să înceapă sezonul, credeam că o să mă regăsesc mai mult în Carmen Negoiță, dar ea vine cu propuneri destul de îndrăznețe și chiar din prima a început să iasă din zona ei.

Îmi place, e un sezon foarte frumos, fetele sunt superbe, dau și bine hainele alea, chiar dacă și-ar pune un sac pe ele sunt superbe, sunt foarte frumoase. Și am văzut că e un vibe cât de cât de pace până acum, care în mod sigur nu va rămâne așa, dar asta-i altă discuție”, ne-a spus Alexandra Ungureanu.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Pe cine susține Alexandra Ungureanu la Bravo ai stil! Celebrities „M-a spart fata asta!” EXCLUSIV

Citeste si: Dan Bittman i-a dat emotii uriase Alexandrei Ungureanu!

Alexandra Ungureanu: „Mădălina Pamfile mă sparge, îmi place foarte mult ce prezintă!”

Întrebată fiind cui ar acorda votul ei, dacă ar fi să aleagă una dintre concurentele „Bravo ai stil! Celebrities”, Alexandra Ungureanu a mărturisit că Mădălina Pamfile ar fi alegerea ei, atât pentru haine, cât și pentru felul în care aceasta le poartă.

„Având în vedere că pentru mine, „Bravo ai stil” a fost în primul rând un concurs despre stil, asta însemnând și atitudine, felul în care porți hainele, evident și discursul. Deocamdată, pe discurs, nu pot să zic că m-am identificat cu stilul niciuneia, e loc să le descoperim. Dar strict pentru haine, dar și pentru felul în care le poartă, Mădălina Pamfile mă sparge, îmi place foarte mult ce prezintă.

Și sper să evolueze ca discurs, să se deschidă mai mult, să vedem mai multe fațete ale ei dincolo de partea cu familia”, ne-a mărturisit Alexandra Ungureanu.

Citeste si: Andreea Tonciu i-a cerut scuze lui Maurice Munteanu: „Îmi dau seama că am făcut o mare greșeală”



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Top 5 tendințe de pantofi de toamnă pe care le vei vedea peste tot în acest sezon, potrivit stiliștilor

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Regele Charles, acuzat de genocid de o senatoare indigenă în timpul vizitei oficiale în Australia: „Ne-aţi distrus pământul”

Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies