Raluca Pascu a fost cerută în căsătorie? Fosta soție a lui Pepe a primit un superb inel cu diamant

Raluca Pascu a fost cerută în căsătorie? Fosta soție a lui Pepe a primit un superb inel cu diamant
Raluca Pascu a fost cerută în căsătorie? Fosta soție a lui Pepe a primit un superb inel cu diamant

Bruneta le-a arătat urmăritorilor de pe rețelele de socializare inelul pe care l-a primit de la iubitul ei! Iată cum arată valoroasa bijuterie:

Fosta soția a lui Pepe a primit de la actualul ei iubit un inel cu diamant, iar fanii deja le-au urat casă de piatră, însă nu se știe exact care ar fi ocazia pentru care bruneta a primit bijuteria.

Cu toate acestea, se vede clar că Raluca este mai fericită și mai îndrăgostită ca niciodată, iar ca drept dovadă a și postat o imagine care a făcut rapid înconjurul internetului.

Se pare că bruneta a primit de la bărbatul care o face să zâmbească în fiecare zi un inel superb cu diamant, însă logodna celor doi rămâne în continuare sub semnul întrebării

Citeste si: Cântărețul Jean Gavril și soția lui au devenit părinți! Ce nume va purta micuța lor

Raluca Pascu a primit un inel cu diamant de la noul ei iubit!
Raluca Pascu a primit un inel cu diamant de la noul ei iubit![Sursa foto: Instagram]

Potrivit informațiilor date de apropiații cuplului, inelul pe care l-a primit Raluca Pastramă de la iubitul ei ar fi un simplu cadou, nu un semn de căsătorie.

Reamintim că cei doi nu și-au oficializat nici până în acest moment relația, dar cea care a dat foarte multe semne cum că s-ar afla împreună cu cineva a fost chiar Raluca, care nu ratează ocazia să împărtășească detaliile din viața persoanală cu internauții.

Deși a declarat că nu își dorește o relație, dat fiind faptul că a crezut într-o căsnicie de lungă durată alături de Pepe, soarele a început să strălucească și pe strada ei.

Raluca Pascu a fost cea care a pus capăt căsniciei cu artistul și nu regretă acest lucru, însă este de părere că în anumite situații trebuia să reacționeze diferit.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Lidia Buble a confirmat relația cu actorul Harlys Becerra! Artista este mai fericită ca niciodată: „Mi-a pus Dumnezeu mâna în cap”

Eu am pus punct. Lucrurile nu mai funcţionau de foarte mult timp în căsnicia noastră şi m-am gândit foarte bine la ce e de făcut. Am luat greu acea decizie, dar, odată luată, nu a mai fost cale de întoarcere. Fiecare dintre noi avem acum viaţa noastră dar, aşa cum am mai spus-o, noi avem împreună doi copii minunaţi, care se vor bucura mereu de toată căldura şi de toată atenţia noastră!", a declarat la acel moment Raluca Pascu.

Raluca are acum o relație cu un tânăr arab mai mic decât ea cu 3 ani, dar acest lucru pare să fie nesemnificativ având în vedere că deja și-au declarat iubirea. Se pare că bărbatul de 27 de ani vine dintr-o familie înstărită care se ocupă cu mai multe afaceri în România.

Citeste si: Meda de la Puterea dragostei a pierdut sarcina! Primele declarații făcute de tânără: „Fac eforturi să uit...”

Pepe iubește din nou cu foc!

Și Pepe se poate declara extrem de norocos, mai ales acum că este într-o relație cu frumoasa Yasmine Ody. Artistul și-a asumat relația la doar două luni după divorțul care a zguduit showbiz-ul românesc.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Citeste si: Elena Marin, probleme de sănătate după Survivor România! La ce a fost nevoită să renunțe Faimoasa: „Am fost devastată”

Pepe iubește din nou!
Pepe iubește din nou![Sursa foto: Instagram]

„Nu vreau sa dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram.

Dacă aș spune vorbi acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună... Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc”, a mărturisit Pepe.

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Elon Musk şi cântăreaţa Grimes s-au despărțit: „Suntem semi-separaţi, dar încă ne iubim”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies