Cine este ANCA UNGUREANU, mama Alexandrei Ungureanu

Cine este ANCA UNGUREANU, mama Alexandrei Ungureanu
Cine este ANCA UNGUREANU, mama Alexandrei Ungureanu

Află tot ce nu știai despre Anca Ungureanu, mama Alexandrei Ungureanu.

Anca Ungureanu (68 de ani), mama Alexandrei Ungureanu, a fost și rămâne sprijinul principal al fiicei sale, în toate momentele dificile pe care le-a întâmpinat de-a lungul anilor.

Fiind învățătoare în cadrul școlii în care fiica sa studia, Anca Ungureanu nu a dorit ca Alexandra să-i fie elevă, însă îi amintea tot timpul să fie atentă la comportamentul ei, pentru a „nu o face de râs”.

Cine este Anca Ungureanu, mama Alexandrei Ungureanu

„Învățător la clasă, nu, m-am ferit să îi fiu, însă în cadrul aceleiași școlii, da și a fost la fel de presant. De multe ori, această replică "să nu mă faci de râs", a urmarit-o. Nu m-a facut niciodata", își amintește mama artistei.

Ajunsă la momentul pensionării, Anca Ungureanu și-a dorit să profeseze în continuare, lucrând online în perioada pandemiei.

„Trec cu bine prin această perioadă și unele momente chiar mi-au priit pentru că organizarea timpului mi-a permis să fac de toate. Eu eram ieșită la pensie dar am profesat în continuare ca învățător, dar din septembrie lucrurile s-au legat într-un fel care m-au făcut să fiu o săptămână deprimată dar am înțeles că așa este bine. M-am luptat și cu școala online, dar nu mi-a fost deloc ușor.”

În ceea ce privește influența pe care o are asupra fiicei sale, Anca Ungureanu a mărturisit că ar fi încercat sa intervină în viața personală a acesteia, însă recunoaște că „nu i-a ieșit".

„Am fost avertizata sa nu ma mut iar la ea, sa stam impreuna. Eu am stat in garsoniera ei de studenta si ea in alta parte, dar nu trece o zi fara sa fim impreuna.

Repet de nu stiu cate ori, maine nu mai fac asa si vad ca de o buna bucata de vreme imi iese. Eu am venit aici cu gandul sa o laud, stiind potentialul ei, stiind ca tot ce-i mai bun, i-a dat Dumnezeu, insa viata personala m-a facut sa intervin. Am facut-o in ideea sa o ajut, dar la final e una si aceeasi. Am promis ca nu ma mai bag", a povestit mama Alexandrei.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este Francesco Paglieri, fiul Patriziei Paglieri

Acum mulți ani, Anca Ungureanu a fost diagnosticată cu o boală cumplită, cancer la colon, în fază incipientă. A făcut însă tratament și a reușit să învingă boala.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Fiica sa, Alexandra Ungureanu, mărturisește că a fost atât de traumatizată de această situație încât, atunci când urca pe scenă, uita versurile pieselor.

Cariera ei a fost serios afectată după ce tatăl ei a fost diagnosticat cu aceeași boală nemiloasă. După o lungă suferință, acesta a pierdut lupta cu viața.

„Ambii părinţi au fost diagnosticaţi cu cancer. Tata cu cancer la colon în fază terminală, iar mama cu cancer uterin în fază incipientă.

Mama a descoperit la timp ce probleme are, pentru că este genul de om care se îngrijeşte foarte tare. Tata, din păcate, a aflat când nu a mai avut ce să facă. Din momentul în care a fost descoperit...a mai durat două luni. Viața mea s-a scindat în două: înainte de acel moment și după”, a mărturisit artista.

Acum, Alexandra este nedezlipită de mama sa. Cântăreața i-a dedicat o melodie extrem de emoționantă, intitulată „Mămuca”.

Chiar dacă Alexandra este celebră, mama sa a preferat să stea departe de camere până în acest moment.

Artista a avut îndoieli cu privire la expunerea mamei sale într-o asemenea competiție, dar nu regretă, pentru că vor avea parte de o experiență extraordinară.

alexandra ungureanu asia express

Citeste si: CITEȘTE: Cine sunt EMI & CUZA de la Noaptea Târziu

Anca: „În momentul în care văd că toată lumea pleacă de la autostop și noi ne sufocăm și încercăm și nu reușim stau și mă gândesc tot timpul ce ar trebui să facem. Asta mă interesează. Lumea aia care te știe cum ești, te știe. Aici trebuie să fii și să punctezi momentul".

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Într-una din zilele în care făceau autostopul pentru a beneficia de transport, Anca Ungureanu a izbucnit în lacrimi, spunând că a ajuns la capătul puterilor și nu mai poate continua.

Aceasta recunoștea că a greșit intervenind în strategiile fiicei sale și pe viitor, va merge pe mâna ei în competiția care s-a dovedit a fi mult mai dură decât s-ar fi așteptat.

Artista s-a speriat de starea de rău a mamei sale, fiind extrem de îngrijorată din cauza problemelor serioase de sănătate pe care aceasta le-a avut în trecut.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este ALEXANDRA UNGUREANU. Biografie: data nașterii, carieră, iubit

Mama cântăreței a cedat la un moment dat:

„Nu mai zic nimic. Mă dau cu capul de pereți, acum! Nu mi-e rău, te rog să mă lași în pace. Nu mai vreau să îmi pui nicio întrebare, atât. Te rog să iei decizii și eu cât o să rezist merg după tine. Ideile mele s-au înțepenit”.

Ulterior însă, cele două concurente și-au dat seama că formează o echipă puternică și că trebuie să-și revină pentru a merge înainte.

Discuțiile dintre Alexandra și mama sa au continuat însă, tema fiind, de această dată, stilul vestimentar al artistei.

Alexandra: ,,Mie mi-a sărit țandăra pentru că discuția asta o avem foarte des, că ei nu-i place. Consideră că nu mă îmbrac potrivit pentru o doamnă/domnișoară care vrea să atragă atenția masculină".



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cine este (RUXI) Roxana Erdei. „Am crescut într-o familie normală, nu eram nici săraci, nici bogați"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies