Viviana Sposub, cu lacrimi în ochi după discuția aprinsă pe care a avut-o cu Ruxi: „Cu mine ai fost rea!”

Viviana Sposub, cu lacrimi în ochi după discuția aprinsă pe care a avut-o cu Ruxi: „Cu mine ai fost rea!”
Viviana Sposub, cu lacrimi în ochi după discuția aprinsă pe care a avut-o cu Ruxi: „Cu mine ai fost rea!”

Viviana Sposub și Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities” nu și-au încheiat neînțelegerile nici până acum! Subiectul certei continuă în platoul emisiunii!

Cele două concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities” sunt la cuțite în continuare! Viviana și Ruxi au dat primele semne că între ele sunt lucruri nerezolvate încă de la prima apariție a prezentatoarei TV în platoul emisiunii. Cele două au fost prietene în urmă cu aproape patru ani, când aveau același grup de prieteni, iar Instagramul era împânzit cu fan page-uri împreună, dar relația dintre cele două s-a destrămat și au decis să rupă de tot legătura până acum, când s-au reîntâlnit în competiție.

Citeste si: Raluca Pascu a fost cerută în căsătorie? Fosta soție a lui Pepe a primit un superb inel cu diamant

Ruxi continuă atacurile la adresa Vivianei!

În urmă cu ceva timp, Viviana a decis să lămurească mai multe lucruri în ceea ce privește momentul care a provocat ruptura dintre ele și a mărturisit faptul că este vorba despre un baiat cu care a fost într-o relație, iar întamplarea a facut ca acela sa fie chiar unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Ruxi.

Respectiva persoană a venit chiar în cadrul unei gale de la Bravo, ai stil! Celebrities pentru a o ajuta pe Ruxi să își construiască momentul.

„Nu am absolut nimic de ascuns. Am avut o relatie cu un baiat care se intampla sa fie unul dintre prietenii buni ai lui Rux. A fost o relatie in care m-am imprietenit cu Ruxi, avem foarte multe amintiri, povesti, vacante impreuna, tot felul de momente frumoase sau mai putin frumoase.

Relatia a luat sfarsit si amicitia dintre mine si Ruxi a luat sfarsit.  Nu nicio problema cu Ruxi, sper ca nici ea", a spus Viviana.

Citeste si: Marisa Paloma, momente dificile în primele luni de sarcină: „A fost o perioadă foarte tristă”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

După ce au discutat pentru prima dată în fața tuturor despre acest subiect controversat și au stabilit că lucrurile au fost puse la punct, cele două s-au hotărât să închidă pentru totdeauna cauza. Se pare că Ruxi a continuat atacurile la adresa Vivianei și astfel au deschis din nou câmpul de replici acide.

„Am spus ca ea a fost iubita unui prieten de-al meu! O relatie asumata despre care stia toata lumea! Eu nu am zis ca a facut sex cu nu stiu cine despre care nu stia nimeni! Pur si simplu era un baiat cu

care ai  avut o relatie normala! Eu nu am acuzat-o de alte lucruri!" a spus Ruxi.

Pe de cealaltă parte, Viviana i-a reproșat că a fost foarte rea cu ea încă din primele momente în care a apărut în platoul emisiunii: „Cu mine ai fost rea! Eu am simtit ca desi te cunoasteam dinainte, in momentul in care am ajuns aici te-am simtit ca esti rautacioasa cu mine!"

Citeste si: Cristina Ciobănașu, din ce în ce mai îndrăgostită de noul ei iubit! Cum s-au afișat cei doi tineri

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

La un moment dat, din cauza replicilor acide care nu se mai terminau, Viviana a izbucnit în plâns chiar înainte de momentul jurizării. Simțindu-se probabil datoare față de ea și telespectatori, Ruxi s-a ridicat de la locul ei și a venit în față pentru a-și strânge în brațe vechea prietenă, ca semn de împăcare.

Raluca Bădulescu spunea la început că a observat imediat faptul că există tensiuni între cele două concurente.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cântărețul Jean Gavril și soția lui au devenit părinți! Ce nume va purta micuța lor

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies