Bine ai venit acasa, fericire! Iata cosuletele pentru bebe cu care sa il astepti!

Bine ai venit acasa, fericire! Iata cosuletele pentru bebe cu care sa il astepti!
Bine ai venit acasa, fericire! Iata cosuletele pentru bebe cu care sa il astepti!

Cand ai un bebelus, iti doresti sa poti face totul pentru fericirea lui.

De la hainute si jucarii pana la mobilier, esti mereu gata sa investesti in cele mai calitative produse, care sa ii asigure confort, siguranta si o dezvoltare armonioasa. Categoria de cosulete pentru bebe este printre cele mai solicitate de catre parinti. Nu exista trusou fara aceste culcusuri intime si delicate. Iata care sunt preferatele!

Baby Nest ‘Paturica Fermecata’


Se stie deja ca, la venirea sa pe lume, fiecare bebelus cauta sa regaseasca spatiul confortabil in care a stat pana la 9 luni. In acest sens, producatorii au venit cu solutii dintre cele mai inteligente pentru a oferi nou-nascutilor conditiile ideale de somn si joaca. S-au cautat materiale prietenoase cu pielea lor delicata si s-au creat modele variate, in culori vesele sau linistitoare si in forme care sa redea cat mai mult din mediul intim intrauterin.

Astfel, vei gasi cosulete bebe ‘BabyNest Paturica Fermecata’, din bumbac 100%, cu interior din vatelina cu proprietati hipoalergenice si saltelute detasabile cu spuma cu memorie croite special pentru a asigura o postura corecta a corpului. Peretii cosuletelor sunt umpluti cu puf siliconat hipoalergenic, certificat OEKO TEX.

Spatiul relativ ingust al acestor articole ii ofera micutului tau senzatia de siguranta, ferindu-l de situatiile in care s-ar putea speria, rasturna sau accidenta in vreun fel. Daca nu concepi noptile departe de puiul tau, in paturi separate, atunci aceste produse sunt ideale pentru a dormi impreuna fara nicio grija.

Il poti aduce alaturi de voi in patul matrimonial, cu cosuletul sau, care il va feri de loviturile accidentale sau de rostogolirea peste el. Te vei putea odihni in liniste, bucurandu-te de prezenta fascinanta a lui bebe, privindu-l, alintandu-l sau jucandu-te cu el.

Cosulete bebe cu plasa insecte, jucarii si copertina

Variantele de cosulete pentru bebe cu plasa impotriva insectelor si arcada de jucarii sunt dementiale. Pe langa faptul ca il vor proteja, ii vor alunga momentele de monotonie prin jucariile de plus agatate in partea superioara. Foarte practice si usor de transportat oriunde, sunt alegerea perfecta pentru un bebe fericit. Chiar daca mergeti in vizite sau in concediu, micutul se va simti mereu ca la el acasa. Neplacerile pe care le intampina cei mici atunci cand schimba locul de somn vor fi reduse, datorita cosuletului cu care s-au familiarizat deja.

Sunt usor de transportat si depozitat. Ai grija sa le asezi mereu pe suprafete plane si stabile. Daca ai in vizita persoane dragi dornice sa iti vada comoara de copilas, il poti deplasa in cosulet, gasindu-i un loc comod pe canapea alaturi de voi.

Baby Nest XL
Cosuletele Baby Nest XL cu saltea dubla asigura un confort sporit. Cel mic va avea un somn linistit datorita bumbacului si a celor doua saltele cu spuma cu memorie. Produsul are o husa detasabila din bumbac, atat in interior, cat si la exterior. Este insotit de o geanta pentru depozitare si transport prevazuta cu o bretea pentru a putea fi pusa pe unul din umeri.

Un bebelus insa, pe langa somn, mai este si amator de joaca. Avantajul cosuletelor este ca le poti transforma rapid intr-un spatiu distractiv in care sa se amuze copios. Foloseste cu incredere cosulete bebe pentru micutii cu varsta intre 0 si 8 luni. Alege dintr-o gama atragatoare de culori, cum ar fi: cappuccino, bleu, roz sau cu imprimeuri simpatice. Copilul tau se va simti relaxat datorita culorilor linistitoare si a materialelor moi si placute la atingere.

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies