Prognoza modei cu Irisha. Soare, ploaie sau nori pentru Irina Rimes, Bibi, Antonia, Simona Halep, Rihanna, Kim Kardashian și Kendall Jenner

Prognoza modei cu Irisha. Soare, ploaie sau nori pentru Irina Rimes, Bibi, Antonia, Simona Halep, Rihanna, Kim Kardashian și Kendall Jenner
Prognoza modei cu Irisha. Soare, ploaie sau nori pentru Irina Rimes, Bibi, Antonia, Simona Halep, Rihanna, Kim Kardashian și Kendall Jenner

Irisha dă verdictul în cazul ținutelor purtate de Irina Rimes, Bibi, Antonia, Simona Halep, Rihanna, Kim Kardashian și Kendal Jenner.

Irisha vă prezintă „Prognoza modei”, rubrica în care sunt analizate în detaliu ținutele vedetelor.

Irisha este cea care aduce nori, soare sau ploaie în ceea ce privește alegerile vestimentare ale celor mai populare figuri din România, dar și din străinătate. 

Astăzi, vom afla care este verdictul în cazul ținutelor purtate de Irina Rimes, Bibi, Antonia, Simona Halep, Rihanna, Kim Kardashian și Kendal Jenner.

Prognoza modei

Irina Rimes

Irisha: Avem prima ținută astăzi, în fața mea este Irina Rimes. Despre Irina aș putea să spun multe chestii, pentru că am studiat la aceeași facultate, am fost practic într-o bancă și îmi place mult de ea. De ce îmi place de ea o să explic. A experimentat foarte mult stilistic până să ajungă în punctul acesta, adică la styling-ul din poză.

A lucrat foarte mult, are echipă bună. În cazul de față avem un street style Tokyo, în zona părului este puțin old school, dar tot spre Tokyo. Îmi place fusta cu talia înaltă care, ochiometric, lungește corpul. La fel botinele, pentru că au platforma aceea foarte înaltă dau senzația că Irina este înaltă, deși este minionă. Aici pare chiar înaltă. Crop top-ul îmi place. Îmi place combinația dintre rozul de pe crop top și fusta roșie.
O ador.

Îmi place acest styling, Irina, îmi place ce ai făcut, îmi place ce a făcut echipa ta! Keep going! Este soare pe strada ta!

Prognoza modei cu Irisha

Citeste si: CITEȘTE: Cu ce asortăm botinele. Sfaturi pentru un look de senzație

Bibi(Bianca Lixandru)

Irisha: Bibi a vrut să facă o ținută Western, cow-women să zic așa.

Proporțiile sunt greșite în cazul de față, nu îmi place partea de sus, pantalonii îmi plac însă, sunt chiar drăguți, i-aș pune în tot felul de styling-uri, dar nu așa. Ce anume este greșit în partea de sus vă spun imediat. Tricoul este cam larg, mai are și o vestă deasupra, care creează impresia de XL, deși ea nu este plinuță. Nu este nimic greșit la corpul ei, arată foarte bine, este foarte frumoasă, dar pentru că sunt hainele largi în partea de sus, pare că ar avea un plus de kilograme.
În locul ei, aș fi pus o cămașă legată în talie sau o geacă din piele sau orice altceva tot în stilul Western. În cazul pălăriei, borul este greșit executat. Mai mult, pălăria se poartă pe frunte, nu se poartă în acest fel, pentru că stilistic este greșit. Nu dă bine, nu arată bine nici în poză, nici în viața reală. Mai avem o problemă în ținuta lui Bibi și anume încălțările.
Sunt cu totul și cu totul din alt film, nu se potrivesc deloc. Aș fi pus niște ciocate autentice, fapt care dădea un mare plus ținutei.

Plouă puțin, tună chiar la Bibi!

 

Prognoza modei cu Irisha

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Antonia

Irisha: Îmi place combinația dintre animal print și fusta cu talie înaltă verde, ca și în cazul Irinei Rimes de fapt, fustele sunt aceleași, doar că sunt nuanțe diferite. Îmi place verdele în combinație cu animal print, cum am spus, sacoul mi se pare o idee „too much”. Șosetele sunt prea înalte și din această cauză îi scurtează picioarele. Putea să pună și alți pantofi sport, dar în general e ok.

Antonia este între ploaie și soare, poate face mai mult, are styling-uri mult mai bune!

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este TIBI CLENCI, noul jurat de la Bravo ai stil! Celebrities

Simona Halep și Toni Iuruc

Irisha: Este o ținută clean, sentimentală, romantică, o reprezintă. Simona este o persoană calmă, caldă. Rochia este simplă, este romantică, după cum am mai spus, nu este absolut nimic greșit la această rochie. Mă bucur că nu a ales ceva extravagant, pentru că nu o caracterizează. Dacă ne uităm la soțul ei, Toni, vedem un costum elegant, un costum corect, manșetele de la cămașă ies o idee din mâneca sacoului, ceea ce este, din nou, corect. Nu este nimic ieșit din comun și nici sub nivel mediu, este ok.

Prognoza modei cu Irisha

Rihanna

Irisha: Îmi place foarte mult să vorbesc despre Met Gala. Favorita mea este ținuta Rihannei. Îmi place această combinație dintre extravaganță și glam. Îmi place combinația sport cu ștrasuri. Îmi place că ea a menținut cumva cultura afro americană și vedem asta în partea de sus, adică acea căciulă, fes, din care ies ștrasurile, ador efectiv, extravaganța, glam-ul și sportul din ținuta ei. Totul are sens. Această capă, plus diamantele de la gât și accesoriul de pe cap sunt divine. M-aș îmbrăca așa oriunde și oricând.

Soare mult la Rihanna!

Prognoza modei cu Irisha

Kim Kardashian

Irisha: Kim într-adevăr a revoluționat Met Gala, mi-a plăcut extraordinar de mult ținuta ei. Cred că au apărut cele mai multe meme-uri în online inspirate de apariția ei. Îmi place că este foarte curajoasă, să-ți pui un material pe față și să nu știi pe unde mergi înseamnă să ai foarte mult curaj. Ținuta îmi place în totalitate, îmi plac tocurile, îmi place trena, îmi place accesoriul de pe cap și îmi place că și-a făcut și coadă de cal.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

10/10 alături de Rihanna, dar în cazul Rihannei avem un 10+!

Prognoza modei cu Irisha

Citeste si: Cum să te îmbraci la un majorat. Idei de ținute cool care vor atrage toate privirile

Kendall Jenner

Irisha: Tot una dintre favoritele mele de la Met Gala este și ținuta lui Kendall Jenner. Îmi place foarte mult, este glam din cap până-n picioare, îmi place că are un machiaj natural. Părul îmi place foarte mult, la fel și rochia, pentru că urmează linia corpului.

Este 9/10 din punctul meu de vedere! Mult soare și pe strada ei!

Prognoza modei cu Irisha

Intraţi pe canalul de youtube WOWNEWS  pentru a urmări emisiunea "Prognoza modei cu Irisha" 

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies