Soția lui Sebastian Chitoșcă, felicitată pe internet pentru toate demersurile divorțului: „ Comportamentul lui a lăsat mult de dorit...”

Alexandra, felicitată de fani pentru toate demersurile divorțului
Alexandra, felicitată de fani pentru toate demersurile divorțului

Alexandra a reapărut în mediul online, după o bună perioadă în carea avut contul suspendat. Iată cum au întâmpinat-o fanii:

Sebastian Chitoșcă și Alexandra sunt foarte aproape de ziua divorțului, lucru la care nu se aștepta nimeni, mai ales că cei doi s-au afișat împreună și după întoarcearea tânărului din Republica Dominicană. Amândoi păreau mai fericiți ca niciodată, dar se pare că povestea lor avea să se termine și nu în relații bune. Încă din timpul competiției, Sebastian și-a pus problema că la un moment dat Alexandra va vrea să divorțeze, dar nu a vorbit la acel moment despre asta, refuzând să dezvăluie situația din relația cu ea.

Ani de zile au fost de nedespărțit, au decis să se căsătorească și chiar să se stabilească împreună, în Germania, dar destinul a avut alte planuri pentru ei. Alexandra a fost cea care a inițiat divorțul, iar acum, după multe certuri, tânărul se află în București.

Citeste si: Bianca Comănici este în doliu! Fosta concurentă de la Puterea dragostei a pierdut o persoană dragă: „Și cerul plânge”

Alexandra, felicitată de fani pentru toate demersurile divorțului
Alexandra, felicitată de fani pentru toate demersurile divorțului[Sursa foto: Instagram]

Alexandra primește mesaje de susținere de la fanii de pe Instagram!

Soția lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor România și-a făcut din nou apariția pe rețelele de socializare, după ce o bună perioadă de timp a avut contul de Instagram suspendat. Acum, ea postează fotografii în care pare mai fericită ca niciodată și, mai mult decât atât, a șters absolut toate pozele în care apărea alături de Sebastian.

Frumoasa șatenă și-a schimbat și numele, cu toate că în acte este trecută în continuare sub numele Chitoșcă. Pe Alexandra o putem găsi în mediul online cu numele de fată, și anume Tudor. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Tânăra a primit nenumărate mesaje de încurajare din partea internauților, foarte mulți felicitând-o pentru toate demersurile divorțului de soțul ei.

Citeste si: Anamaria Prodan, primele declarații după ce Laurențiu Reghecampf ar fi depus actele de divorț: „Am făcut greșeli, dar promit că le repar”

„Felicitări pentru curajul de a lua această decizie! Eu am trecut printr-o căsnicie care nu mai avea niciun viitor și te înțeleg perfect,iar dacă este adevărat ca te bătea cu atât mai bine că ai luat această decizie! Comportamentul lui de la Survivor a lăsat mult de dorit...Să 

nu pui la suflet răutățile din online,pentru că e plină lumea de frustrați care cred ei că știu ce e mai bine pentru alții✌️. Iți doresc mult succes și putere să îți construiești o viață așa cum îți dorești!🤗😘”,  este unul dintre comentariile de la fotografia Alexandrei.

Alexandra, felicitată de fani pentru toate demersurile divorțului
Alexandra, felicitată de fani pentru toate demersurile divorțului[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Trist😢😢! Nu ma așteptam!/ 🔥❤️ Eşti minunată cu sau fără el. Dumnezeu are grijă de tine, tu trebuie doar să te incojori de oameni care să te facă fericită. Tu eşti responsabilă de fericirea si libertatea ta! Eşti puternică, frumoasă, isteaţă! ❤️❤️❤️ Ignore la toate comentariile negative!/ oare cat timp nu a fost sebi langa tine sentimentele au dispărut???? Pacat dupa 7 ani de casnicie sa va despartiti, nu te judec nu stiu ce este intre voi de a fost asa grav de a lua decizia chiar despartire”, au fost alte comentarii din partea internauților.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, din nou într-o relație! Prima imagine cu iubitul ei

În urma situației prin care au trecut cei doi, se pare că oamenii o susțin mai mult pe Alexandra, mai ales după ce s-a pus si problema violenței domestice. Urmăritorii îi trimit nenumărate mesaje de susținere în care îi scriu că o înțeleg și o sfătuiesc să fie puternică și să țină capul sus. Reamintim că Alexandra, soția fostului concurent de la Survivor România, a trimis autorităților fotografii în care apărea vânătă după ce Sebastian a lovit-o.

„Felicitări pentru curajul de a lua această decizie! Eu am trecut printr-o căsnicie care nu mai avea niciun viitor. Te înțeleg perfect. Dacă este adevărat că te bătea cu atât mai bine că ai luat această decizie! Comportamentul lui de la Survivor a lăsat mult de dorit… Să nu pui la suflet răutățile din online. E plină lumea de frustrați care cred ei că știu ce e mai bine pentru alții”, i-a scris cineva pe Instagram.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Aya de la Puterea dragostei va deveni mămică? Mesajul blondinei i-a uimit pe fani: „Știu că ați așteptat...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies