Usher a devenit tătic pentru a patra oară! Artistul a dezvăluit numele și sexul bebelușului

Usher a devenit tătic pentru a patra oară!
Usher a devenit tătic pentru a patra oară!

Usher și iubita lui, Jenn Goicoechea, trăiesc cele mai fericite momente după ce a venit pe lume cel de-al doilea lor copil.

Fericire mare în familia solistului internațional! El și iubita lui, Jenn Goicoechea, au devenit părinți pentru a doua oară, iar acum cântărețul american este tatăl a patru copii, având alți doi băieți din căsnicia cu Tameka Foster. 

Actuala parteneră a lui Usher a adus pe lume un bebeluș la finalul lunii septembrie, dar vestea a fost împărtășită de artist abia acum. Usher a devenit tată din nou și anuțul a surprins pe toată lumea. 

Citeste si: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au probleme în căsnicie? Ce se întâmplă între cei doi: „Nu mai strălucești ca înainte!”

Usher, tătic pentru a patra oară!

Primul copil al cuplului Usher – Jenn Goicoechea, o fetiță pe nume Sovereign, a venit pe lume anul trecut. Artistul mai are doi băieți: Cinco' Raymond V, în vârstă de 13 ani, și Naviyd Raymond, în vârstă de 12 ani, alături de fosta lui soție, hair-stylista Tameka Foster.

Usher a fost căsătorit cu Tameka Foster între august 2007 și noiembrie 2009, dar și cu Grace Miguel între 2015 și 2018. 

Usher a devenit tătic pentru a patra oară!
Usher a devenit tătic pentru a patra oară![Sursa foto: Instagram]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

După patru luni de la anunțul că Jenn Goicoechea este însărcinată pentru a doua oară, Usher a confirmat pe contul său de Instagram că bebelușul lor a venit deja pe lume.

Postarea emoționantă a strâns nenumărate comentarii și reacții din partea fanilor și apropiaților.

Bună, numele meu este Sire Castrello Raymond. Sunt cel mai nou membru al echipei Raymond. M-am născut pe 29 septembre 2021, la ora 18:42 și am cântărit 3,54 kg. Ascultați-mă cum strig…A.K.A Ra Ra" , a scris Usher în dreptul unei imagini alb-negru cu parte din chipul băiețelului său.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Usher (@usher)

Usher își iubește enorm familia!

Cu toate că și-a refăcut familia, artistul nu a uitat de băieții săi din prima căsnicie și face tot ce îi stă în putință să le fie în continuare alături și să le asigure o viață lipsită de griji.

El și fosta sa soție au rămas în relații bune de dragul celor mici, drept pentru care aceasta îi îndeamnă de fiecare dată să meargă să își viziteze tatăl și să petreacă timp alături de surioara lor mai mică, Sovereign.

Citește și: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Citeste si: Rona Hartner, povestea din spatele divorțului de Herve Camilleri: „Am multe să-i mai spun...”

Usher a devenit tătic pentru a patra oară!
Usher a devenit tătic pentru a patra oară![Sursa foto: Instagram]

Usher și-a dorit din tot sufletul să fie tată pentru a patra oară: „Cum cresc, cum sunt mai puțin cool ca tată. Acum încep procesul din nou și sunt cumva centrul universului ei”, a mai spus artistul, făcând referire la copii lui care cresc și nu mai sunt atât de atașați de el.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Musty de la Survivor România, îndrăgostit de o fostă Războinică: „I-am zis că o să ne căsătorim”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."

De ce ai nevoie de curaj ca sa construiesti o relatie fericita

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies