Alex și Alina de la Puterea dragostei s-au despărțit! Mesajul pe care l-a postat bruneta: „Nu pot să trec peste anumite principii”

Alex și Alina de la Puterea dragostei s-au despărțit
Alex și Alina de la Puterea dragostei s-au despărțit

Primul cuplu din sezonul patru Puterea Dragostei s-a destrămat! Care este motivul rupturii dintre cei doi tineri

Alina și Alex au format primul cuplu din sezonul patru Puterea Dragostei și păreau că se înțeleg de minune, mai ales că s-au plăcut din prima. La puțin timp după ce au anunțat că formează un cuplu, Alina a dat vestea despărțirii, iar motivele principale au fost acelea că nu sunt pe aceeași lungime de undă, că nu au aceleași principii și că nu gândesc la fel. Iată că în final cei doi concurenți au decis să meargă pe drumuri separate, iar despre acest lucru a vorbit chiar Alina pe contul său de Instagram.

Concurenta a recunoscut în fața urmăritorilor ei că l-a plăcut mult pe Alex Bazatu, însă nu se potrivesc atunci când vine vorba de caracter. Cu toate acestea, ea speră să-și găsească fericirea în emisiune, iar la fel îi dorește și tânărului.

„Cu părere de rău, țin să vă comunic că eu și Alex nu mai suntem un cuplu. Am considerat că e mai bine acum decât mai târziu deoarece nu suntem pe aceeași lungime de undă și avem drumuri spre viață diferite...Sper

să găsesc pe cineva care să aibă aceleași obiective ca și mine, iar viitorul să fie același pentru amândoi. Mi-a plăcut Alex, dar nu pot să trec peste anumite principii și din cauza asta am considerat că e mai ok așa”, a fost mesajul transmis de către Alina de la Puterea dragostei pe contul său.

Citeste si: Musty de la Survivor România, îndrăgostit de o fostă Războinică: „I-am zis că o să ne căsătorim”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Alex și Alina de la Puterea dragostei s-au despărțit
Alex și Alina de la Puterea dragostei s-au despărțit[Sursa foto: Captură KANAL D]

Iasmina Halas și Mihai Florea s-ar fi despărțit!

Cei doi tineri s-au cunoscut, de asemenea, în casa dragostei din Istanbul și, spre suprinderea tuturor, aceștia au devenit din ce în ce mai apropiați. La început, Mihai își îndreptase atenția către Adriana, dar se pare că a fost cu adevărat atras de Iasmina, alături de care a decis să și rămână.

La scurt timp după, Mihai Florea a publicat și un mesaj subtil despre singurătate:  „La sfârșit, tot ce-am învățat a fost cum să fiu puternic singur”.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, dezvăluiri din fostele sale relații: „Dacă un bărbat ridică mâna la tine...”

Iasmina Halas și Mihai Florea s-ar fi despărțit!
Iasmina Halas și Mihai Florea s-ar fi despărțit![Sursa foto: Instagram]

Până acum, cei doi nu au anuțat oficial că s-au despărțit, dar fanii observă în continuare detalii care duc cu gândul la o presupusă separare.

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Sorin Pușcașu de la Survivor România, viitor tătic! Fostul Războinic a dezvăluit sexul bebelușului

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies