Culiță Sterp ar fi fost înșelat de fosta lui iubită: „Nu iert niciodată trădarea!”

Culiță Sterp ar fi fost înșelat de fosta lui iubită
Culiță Sterp ar fi fost înșelat de fosta lui iubită

Artistul a vorbit despre un episod mai puțin plăcut din trecutul său! Acesta mărturisește că ar fi fost înșelat de fosta lui parteneră

Invitat în platoul emisiunii Teo Show de la Kanal D, Culiță Sterp a dezvăluit în fața telespectatorilor un episod dureros din viața lui, când a fost înșelat de o fostă parteneră. Artistul este de părere că toate aceste experiențe te învață foarte multe lucruri și la fel a fost și în cazul lui, mai ales că la momentul respectiv a avut o reacție ușor agresivă.

Citeste si: Alex și Alina de la Puterea dragostei s-au despărțit! Mesajul pe care l-a postat bruneta: „Nu pot să trec peste anumite principii”

Povestea solistului începe de pe când avea 20 de ani și era implicat într-o relație. La momentul respectiv, Culiță și-a dat seama că iubita lui ar putea să îl înșele, astfel că i-a cerut telefonul pentru a verifica. Ea a refuzat să-i arate pentru că vorbea deja cu un alt băiat, iar în clipa aceea artistul a cedat nervos și a dat cu telefonul fetei de pământ. 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

„Nu iert niciodata tradarea de la un prieten, familie, iubit. Am fost tradat de prieteni si am iertat, dar n-am uitat. Cand am fost mai mic, pe la 20 de ani, da, imi aduc aminte sa fi fost inselat. A fost o chestie, ca am prins-o cu minciuna pe fata. Zicea ca nu vorbeste cu un baiat si am cerut telefonul si nu a vrut sa mi-l dea si am dat cu telefonul pe jos.

Eu nu sunt genul care sa dea intr-o femeie, dar am reactionat un pic nervos. Am vazut ca vorbise cu un baiat. Ma enervez foarte greu, dar daca te intreb de zece ori si nu-mi spui si stiu sigur, ma enervez foarte tare ca ma ia lumea de prost. Fata aia m-a luat de prost. Mi-a parut rau ca am reactionat nervos” , a declarat Culiță Sterp la Teo show. 

Citeste si: Usher a devenit tătic pentru a patra oară! Artistul a dezvăluit numele și sexul bebelușului

Culiță Sterp ar fi fost înșelat de fosta lui iubită
Culiță Sterp ar fi fost înșelat de fosta lui iubită[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Culiță Sterp: „Le-am schimbat ca pe șosete”

Mai mult decât atât, Culiță spune că a trăit o viață de burlac până la vârsta de 25 de ani, având multe experiențe pe plan sentimental, dar cu toate acestea nu regretă nimic. Acum, tânărul și-a pus totul la punct, are o familie minunată și îi merge foarte bine atât pe plan profesional, având în vedere că are nenumărate proiecte în care este implicat, cât și sentimental.

„Am avut fail total in dragoste. Am inceput sa am iubite de pe la 15-16 ani si pana la 25 de ani a fost fail total. le-am schimbat ca pe sosete. Dar nu-mi pare rau, mi-am trait viata, am gustat din toate, sa zic asa. Este foarte important sa stii sa te opresti din chestiile astea, unii zic ca nu m-am oprit, ca inca as fi, dar eu consider ca imi vad de treaba mea” ,a mai povestit artistul la emisiunea de pe Kanal D.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Codruț de la Puterea dragostei, prima fotografie alături de o tânără brunetă! Ea ar fi cea din cauza căreia Alexandra a răbufnit: „S-a dus cu alta în club”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies