Divorțează Cristina Șișcanu de Mădălin Ionescu? Vedeta a spus tot adevărul public: „Într-adevăr de vreo zece zile...”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu divorțează?
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu divorțează?

Încă un celebru cuplu se destramă? Cum comentează Cristina Șișcanu toate zvonurile care circulă pe internet

Încă de acum câteva săptămâni au apărut în mediul online informații conform cărora Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu ar mai forma un cuplu și că ar urma să divorțeze. Pentru a pune la punct orice fel de speculații, Cristina a venit în fața urmăritorilor de pe rețelele de socializare și a spus tot adevărul. Urmează sau nu să pună capăt relației? 

În urmă cu doar câteva zile, vedeta a făcut o postare pe contul său de Instagram în care le vorbea fanilor despre dragostea de sine și cât de importantă este aceasta pentru a-ți găsi echilibrul.

În secțiunea de comentarii a apărut o întrebare controversată de la una dintre personele care o urmăresc și anume dacă urmează sau nu să divorțeze de soțul ei, Mădălin Ionescu.

Citeste si: Mama Geta va lipsi de la botezul băiețelului lui Culiță Sterp? Solistul a spus tot adevărul: „Nu știu cum să fac”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu divorțează?
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu divorțează?[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Cristina Șișcanu, dezvăluiri despre divorț

Vedeta nu s-a mai putut abține și a vorbit deschis despre tot ceea ce se speculează în ultima perioadă de timp. Ea a decis să spună tot adevărul pe InstaStory pentru a pune capăt acestei situații inconfortabile. Pentru început, aceasta a spus că nu este obligată să se justifice în fața nimănui la acest capitol și s-a declarat deranjată de toate informațiile apărute în presă.

Mai mult decât atât, Cristina Șișcanu mărturisește că primește în fiecare zi nenumărate mesaje despre ce s-a întâmplat, de fapt, în căsnicia lor. 

„Voiam sa vorbesc despre situatia aceasta cu divortul. Intr-adevar de vreo zece zile, ne intreaba foarte multe persoane daca am divortat, daca divortam. Lumea e tot mai preocupata de subiect, pe Instagram ma tot intreaba persoane. Lumea afirma ca noi am divortat si cu parere de rau afirma acest lucru…”, a povestit Cristina Șișcanu.

Citeste si: Mădălina Pamfile își va deschide o afacere! Ce pregătește concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Sunt însărcinată cu un proiect

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu divorțează?
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu divorțează?[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Primele imagini de la nunta Monicăi Bârlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Cine au fost vedetele invitate la marele eveniment| VIDEO- kanald.ro

Citește și: "De data asta nu mai scapi"- Fata de 18 ani UCISĂ, la Bacău, de un vecin...- stirilekanald.ro

Cristina Șișcanu, tot adevărul despre relația cu prezentatorul TV

Vedeta a declarat că relația dintre ea și Mădălin Ionescu este cât de poate de solidă și frumoasă și nu a fost niciodată vorba despre un divorț, iar toate speculațiile pe care le-a auzit în ultimele săptămâni deranjează foarte tare, mai ales că nu este nimic adevărat.

Mai mult decât atât, Cristina Șișcanu spune că a căutat să afle de unde a pornit această „problemă” și că a descoperit că zvonurile au apărut după o știre din presă.

„Sincer, nu ma deranjeaza in niciun fel ca s-a speculat asta, pentru ca nu este adevarat. Dar intr-adevar a fost un pic incomod pentru ca a trebuit sa dam explicatii unor oameni. Nu intelegeam de ce exista asemenea intrebari din partea unor oameni pe care nu-i cunosc”, a adăugat Cristina Șișcanu.  



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Culiță Sterp ar fi fost înșelat de fosta lui iubită: „Nu iert niciodată trădarea!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Povestea dureroasă a regretatului actor Sebastian Papaiani! A fost martor la moartea fraților săi și trădat de propriul fiu

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”

"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial


Cookies