Cine este ANDA CĂLIN, iubita lui Liviu Vârciu. „M-am cunoscut cu Liviu într-un restaurant. Primul pas l-a făcut Liviu și chiar a insistat"

 Cine este iubita lui Liviu Vârciu | Anda Calin
Cine este ANDA CĂLIN, iubita lui Liviu Vârciu. „M-am cunoscut cu Liviu într-un restaurant. Primul pas l-a făcut Liviu și chiar a insistat"

Află tot ce nu știai despre Anda Călin. Cum l-a cunoscut pe Liviu Vârciu și când a început povestea lor de dragoste.

Anda Călin (31 ani) s-a născut pe 31 martie 1990.

A studiat la Școala Națională de Studii Politice și Administrative, dar și în cadrul Academiei de Studii Economice din București.

Tânăra a prezentat o rubrică într-o emisiune TV și a cochetat cu modelingul, participând la diverse prezentări de modă, care i-au adus un plus de notorietate. Având la bază studii economice, a lucrat și în contabilitate.

Cine este Anda Călin, iubita lui Liviu Vârciu

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este, cu adevărat, ANDREI ȘTEFĂNESCU. Biografie: nume real, data nașterii, căsătorii, divorțuri, copil

Anda calin varsta

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este CRISTINA DUMITRESCU, soția lui Chef Florin Dumitrescu

Cum a început povestea de dragoste dintre Anda Călin și Liviu Vârciu

Anda Călin l-a cunoscut pe Liviu Vârciu într-un restaurant și după multe insistențe din partea acestuia, a acceptat să iasă la o primă întâlnire.

M-am cunoscut cu Liviu (n.r. Liviu Vârciu) într-un restaurant. Primul pas l-a făcut Liviu și chiar a insistat. Mi-a scris câteva luni și primul lucru pe care mi l-a spus a fost că speră că merită așteptarea. Suntem împreună de patru ani și câteva luni", a postat tânăra, pe Instagram.

Ulterior, au devenit părinții unei fetițe superbe, Anastasia, însă după un an și jumătate de relație și două luni de la botezul Anastasiei, cei doi s-au despărțit. Au rămas însă prieteni, de dragul fetiței lor.

După un an, Liviu și Anda au realizat că nu pot rezista unul fără celălalt și s-au împăcat.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Ne înțelegem foarte bine. Ea e familia mea", a recunoscut Liviu, după împăcarea cu Anda.

Potrivit apropiaților, perioada de despărțire ar fi fost ca un test pentru Anda.

Anda calin wikipedia

Liviu Vârciu și Anda Călin locuiesc au doi copii

Cântărețul a vrut să se convingă de sentimentele Andei pentru el, punând la încercare capacitatea ei de a fi loială unui singur bărbat.

„Liviu este foarte gelos. Nu s-ar mai fi împăcat cu ea, dacă Anda ar fi avut pe altcineva între timp. Și chiar dacă ar fi făcut acest pas, i-ar fi reproșat tot timpul. Amândoi își iubesc însă foarte mult fetița și sunt atenți cu ea", a spus un apropiat de-al lui Liviu Vârciu.

Anul trecut, Anda Călin i-a făcut partenerului său cea mai frumoasă surpriză din viața lui: l-a anunțat că va deveni tată de băiat.

„Anda este foarte fericită că va deveni mamă din nou şi, momentan, nu şi-ar fi dorit ca vestea să se afle. Este ca un cadou pentru Liviu care este fericit că va deveni tată pentru a treia oară. La prima ecografie, se pare că va fi băiat. Pentru ea nu contează dacă va fi fată sau băiat, ci să fie sănătos copilul. Liviu îşi doreşte băieţel, pentru că are deja două fete.

Anda este o mămică grijulie şi abia aşteaptă să îşi ţină în braţe al doilea copil. Sarcina merge bine şi Anda nu are probleme de sănătate”, a relatat o sursă apropiată a cuplului.

Î n luna mai a anului trecut, Anda Călin a devenit mămică pentru a doua oară, reușind să îndeplinească visul lui Liviu Vârciu de a avea un băiat.

Acesta a primit numele de Liviu Matei, primul nume al copilului fiind ales de tatăl lui, iar al doilea de mamă.

„Pe bebe îl cheamă Liviu Matei. Liviu a pus primul nume, iar eu l-am pus pe al doilea. Dacă ar fi fost fată, cum a fost și în cazul Anastasiei, eu aș fi ales primul nume, iar el pe al doilea”, a specificat Anda Călin pe Instagram.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Anda a mărturisit că nu este de acord să publice fotografii cu băiețelul pe rețelele de socializare:

„Nu-mi doresc să îl afișez, nu-mi doresc să mi-l expun și nu aș fi făcut lucrul acesta nici cu Anastasia dacă nu ar fi insistat Liviu foarte mult să punem poze. Dar de data a înțeles că nu sunt de acord cu pozele cu nou născuții pe Internet.”

Anda a mai dezvăluit că fiul său seamănă foarte bine cu Liviu, dar speră că odată cu timpul va prelua și din trăsăturile ei.

„O să fiu sinceră și o să spun că și de data asta bebe seamănă cu Liviu, dar am înțeles că atunci când mai cresc trăsăturile li se mai schimbă, așa că poate va ajunge să semene cu mine”, a mai adăugat iubita lui Liviu Vârciu.

În prezent, Liviu Vârciu și Anda Călin locuiesc împreună cu cei doi copii, într-o vilă spațioasă, în Băneasa.

iubita lui liviu varciu

Citeste si: ELWIRA PETRE: Cine este soția lui Mihai Petre

„E greu tare să faci copii. Faceți copii, dar e complicat. Eu nu-i înțeleg pe ăia care se despart, au doi copii și stau într-un apartament de două camere sau o garsonieră. Nu ai cum să o iubești atât de mult, sigur ai un interes la ea. Eu am o casă. Mai țipă ăla, urlă fii-mea, ăla vrea nu știu ce, aia nu știu ce, nici doamnei nu mai poți să îi dai un pup că se urcă ăla pe tine. Tot din interes ai, să vină la bătrânețe să îți dea o cană cu apă”.

Liviu este foarte gelos. Nu s-ar mai fi împăcat cu ea, dacă Anda ar fi avut pe altcineva între timp. Și chiar dacă ar fi făcut acest pas, i-ar fi reproșat tot timpul. Amândoi își iubesc însă foarte mult fetița și sunt atenți cu ea", declara atunci un apropiat de-al lui Vârciu.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cine este ILAN LAUFER. "Copiii aceștia sunt binecuvântarea vieții noastre. Karina și Davina sunt cele mai cuminți, Nathaniel e mai problematic”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies