Adrian Mutu, zâmbet a la Hollywood! Fostul sportiv are faţete de 20.000 de euro

Adrian Mutu, zâmbet a la Hollywood! Fostul sportiv are faţete de 20.000 de euro
Adrian Mutu, zâmbet a la Hollywood! Fostul sportiv are faţete de 20.000 de euro

Imaginea contează pentru Adrian Mutu. Cele mai mari vedete de la Hollywood au fost cele care au înțeles cât de important este să ai un zâmbet sănătos și frumos și, iată, că și celebrul fost decar al României s-a aliniat acestui trend.

Briliantul s-a lăsat pe mâinile cunoscutului medic stomatolog Yazan Aq care i-a realizat o transformare dentară totală cu ajutorul fațetelor de ultimă generație. 

"Te naști cu anumite calități dar pe parcurs trebuie să le îmbunătățești. L-am ales pe doctorul Yazan pentru că este un profesionist, bineînțeles, și este foarte atent la detalii. Dorința mea de a avea dinții perfecți s-a îndeplinit" a spus Adrian Mutu, fostul mare fotbalist care a activat la echipe de top din lume.

Imaginea este importantă mai ales atunci când ești persoană publică, iar Adrian Mutu este unul dintre bărbății cu o prezență impecabilă la acest capitol, apreciat pentru vestimentație, pentru aspectul fizic. La capitolul aspect fizic, de data aceasta el și-a dorit o îmbunătățire estetică a danturii și l-a ales pe unul dintre  cei mai buni medici din acest domeniu. Doctorul Yazan Aq este medic specialist în estetică dentară, recunoscut pentru transformările pe care le-a realizat de-a lungul anilor, iar printre pacienții săi se numără și vedete precum Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, Oana Radu, Connect-R sau Ștefan Stan.

Citeste si: Sora Alexandrei Dinu s-a căsătorit în secret! Când a avut loc marele eveniment

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

După un consult amănunțit, după alegerea materialelor, medicul a făcut o simulare a danturii pe calculator cu ajutorul unui program specializat, iar Adrian Mutu a putut vedea cum va arăta dantura sa.

Din momentul în care s-au stabilit toate detaliile medicale, întreaga transformare a durat două săptămâni." Durata tratamentului variază în funcție de nevoile fiecărui pacient. În cazul lui Adrian,  nefiind necesare tratamente chirurgicale, și, bineînțeles, timp de vindecare și alte tratamente costisitoare, au fost necesare două săptămâni. Prima etapa a fost de cunoaștere și de stabilire a planului de tratament, am discutat despre toate avantajele și dezavantajele acestei proceduri stamatologice de ordin estetic, apoi am făcut o simulare digitală pe calculator a viitorului zâmbet.
Prin această transformarea nu am reparat doar problemele estetice, ci și cele de functionalitate, calitatea mușcăturii care este extrem de esențială. Pentru această procedură au fost necesare 26 de fațete.", a spus medicul. Întreaga schimbare are o valoare de aproximativ 20.000 de euro. 

Citeste si: Ilinca Vandici, Adrian Mutu, Matteo și Bella Santiago, așa cum nu i-ai văzut niciodată!| VIDEO EXCLUSIV

Ce sunt fațetele dentare

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Fațetele dentare din porțelan pot fi solutia pentru zâmbetul perfect, constituie o modalitate elegantă de a îmbunătăți zâmbetul, chiar și atunci când există o problemă de formă, aliniament, lungime sau de pozita incorecta a dintilor.

 

Avand o grosime foarte redusa, fatetele necesita slefuirea unei cantitati foarte mici de smalt, uneori chiar deloc. Rezultatul este uimitor, dintii vor avea culoarea, dimensiunea si forma dorita, pentru un zambet de Hollywood.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies