Culiță Sterp și Irisha s-au certat? Cântărețul i-a dat unfollow Faimoasei de la Survivor România: „Ești tras la răspundere”

Culiță Sterp i-a dat unfollow Irishei
Culiță Sterp i-a dat unfollow Irishei

Cunoscutul solist a decis să nu o mai urmărească pe Irisha pe Instagram. Care a fost reacția fostei concurente de la Survivor

Cei doi s-au cunoscut în cadrul competiției de la Kanal D, fiind și colegi de echipă pentru o scurtă perioadă de timp, iar relația lor de prietenie a fost mereu strânsă, lucru pe care l-a declarat la un moment dat și Irisha. Încă din timpul emisiunii au început să circule zvonuri potrivit cărora bruneta ar avea o afinitate pentru solist, însă toate acestea au fost negate de Irisha imediat după s-a întors în țară din Republica Dominicană.

Se pare că relația lor strânsă de prietenie s-a destrămat, cel puțin din perspectiva lui Culiță. În urmă cu puțin timp, acesta a decis să o scoată pe Irisha din lista urmăritorilor lui de pe Instagram, lucru pe care l-a observat imediat un internaut. Întrebată de acesta dacă celebrul cântăreț i-a dat unfollow, Irisha a oferit un răspuns afirmativ.  

„Da! Culiță, ești tras la răspundere” ,a fost răspunsul pe care l-a oferit fosta concurentă de la Survivor România, care nu a dezvăluit până în acest moment care este motivul gestului făcut de fostul

ei coleg. Pe de cealată parte, Irisha nu a făcut același lucru.

Citeste si: Mario Fresh trece printr-o perioadă dificilă! S-a despărțit! „Gata, s-a dus. O să-mi fie un pic dor de ea”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Culiță Sterp i-a dat unfollow Irishei
Culiță Sterp i-a dat unfollow Irishei[Sursa foto: Instagram]

Irisha, detalii din relația ei de prietenie cu celebrul Culiță Sterp

Frumoasa brunetă a dezvăluit că între ea și cântăreț nu a fost niciodată mai mult decât o simplă prietenie. În timp ce se aflau în Republica Dominicană, cei doi au purtat mai multe discuții în urma cătora Irisha izbucnea în plâns fiindcă îi era foarte dor de casă.

„S-au spus foarte multe minciuni la testiomoniale. Raluca a zis că eu i-am spus în avion că îmi place de Culiță.

Cum să vinzi așa ceva când eu nu am spus asta. S-a încercat să se creeze o poveste, din cauza faptului că eu mă înțelegeam cu Culiță.

Citeste si: Marius Crăciun și Georgiana de la Puterea dragostei, mai mult decât prieteni? Cum s-au afișat cei doi

Mi-a povestit despre iubita lui, Daniela. E greșit să empatizezi cu un om? Sunt rare momentele în care găsești pe cineva cu care să rezonezi. 

Într-o noapte stătea la foc și plângea de rupea (n.r- Culiță). Îți dai seama cum e să stai în mediul ăla, iar acasă soția ta stă să nască. E mult prea mult, e foarte sensibilă situația asta”, a spus Irisha de la Survivor România, în platoul WOWbiz.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Adrian Mutu, zâmbet a la Hollywood! Fostul sportiv are faţete de 20.000 de euro

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies