Jador, cadou surpriză pentru Georgiana Elisei! Ce i-a cumpărat cântărețul din Viena

Jador, cadou surpriză pentru Georgiana Elisei
Jador, cadou surpriză pentru Georgiana Elisei

Solistul a venit recent înapoi în țară, dar nu s-a întors cu mâna goală! Georgiana a primit o superbă bijuterie!

Jador se numără printre cei mai apreciați cântăreți din România, iar succesul lui prinde din ce în ce mai mult contur pe zi ce trece. Solistul are o mulțime de urmăritori care abia așteaptă să afle mai multe detalii din viața lui, în special când vine vorba despre viața amoroasă, astfel că este abordat de nenumărate domnișoare, atât în mediul online, cât și în spațiul public. Ceea ce multă lume nu știe este că în sufletul lui Jador se află deja cineva foarte special și anume georgiana Elisei, femeia pe care o iubește nespus de mult încă din timpul facultății.

Georgiana și Jador au avut parte, de-a lungul vremii, de nenumărate despărțiri și împăcări, iar acum cântărețul mărturisește că nu mai vrea să o supere cu absolut nimic, mai ales că ea este singura persoană care îl iubește exact așa cum este, fie bogat sau sărac. Cu toate acestea, relația dintre cei doi nu este foarte clară, după cum spunea chiar el, însă gândul îi stă mereu numai la ea.

Citeste si: Mariana de la Puterea dragostei, dezvăluiri despre noul partener! Fosta concurentă iubește din nou: „Nu e ca restul persoanelor”

Jador, cadou surpriză pentru Georgiana Elisei
Jador, cadou surpriză pentru Georgiana Elisei[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Jador, gest impresionat pentru Georgiana Elisei

În cadrul emisiunii „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, Jador dezvăluia că nimeni nu v-a avea voie vreodată să se atingă de Georgiana, semn că ține enorm de mult la ea și că nu vrea să o

piardă. El recunoaște că a supărat-o de multe ori, însă vrea să repare greșelile și să o recucerească.

„Ai vazut vreodata undeva, pe un story, ceva. I-au dat mii de oameni cereri. Ea m-a vazut mereu asa cum sunt eu. Da, e vorba de Neagra. Da, sunt tigan. N-as suporta sa puna altul mana pe femeia mea. Femeia mea e a mea, niciodata, nimeni, nu are voie sa puna mana pe ea.

Niciodata in alt sens. Doar ca nu are voie sa puna mana niciodata nici in trecut, nici in viitor.

Jador, cadou surpriză pentru Georgiana Elisei
Jador, cadou surpriză pentru Georgiana Elisei[Sursa foto: Instagram]

Pentru ca e femeia mea. Nu as putea suporta. Daca m-ar insela, m-ar distruge psihic. Femeia mea e a mea. N-as putea sa spun nici ca suntem impreuna, nici ca nu suntem. E femeia care ma face cel mai fericit uneori, dar si nefericit uneori.

Prea multa gelozie. N-as suporta, a luptat foarte mult. In locul ei n-as sta", sunt doar câteva dintre mărturisirile artistului.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Citeste si: Cristian Jitaru și Mona de la Puterea dragostei s-au despărțit! Vestea i-a uimit pe fani: „Este mai bine pentru amândoi”

Jador a fost plecat de curând din țară la un eveniment unde a cântat, dar nu s-a întors în România cu mâna goală. Pentru că o respectă și o iubește foarte mult, artistul s-a gândit să-i cumpere Georgianei o bijuterie.

Acesta nu a mai avut răbdare până în momentul întâlnirii, așa că le-a arătat fanilor de pe Instagram frumoasa bijuterie și le-a spus pe scurt că „Poate o sa o impresioneze...".

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Carmen Negoiță, dezvăluiri despre Viviana Sposub: „A așteptat momentul să înjughie pe la spate!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies