Oana Roman, mesaj emoționant de la cimitir! Vedeta s-a dus la mormântul unul prieten drag: „Mă duc să stau de vorbă cu un înger”

Oana Roman, mesaj emoționant de la cimitir!
Oana Roman, mesaj emoționant de la cimitir!

Nu este o zi foarte fericită din viața vedetei, iar acest lucru s-a văzut și pe Instagramul ei. Oana s-a dus la mormântul unui prieten drag

Oana Roman este printre puținele persoane publice care nu își ascunde sentimentele în fața urmăritorilor de pe rețelele sociale, iar acest lucru i-a adus și simpatia oamenilor. Sinceritatea și spiritul de observație au făcut-o pe Oana să fie foarte iubită, iar fanii o susțin ori de câte ori au ocazia. Fiica lui Petre Roman nu se teme niciodată să își arate partea mai sensibilă și iată că și-a deschis din nou sufletul în fața susținătorilor ei, dezvăluindu-le o parte din activitățile mai puțin fericite pe care le-a făcut astăzi. 

Citeste si: Fostă concurentă de la Survivor, agresată în plină stradă! Cum se simte acum vedeta

Oana Roman, mesaj emoționant de la cimitir!
Oana Roman, mesaj emoționant de la cimitir![Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Oana Roman, vizită la mormântul unui prieten

Vedeta le povestește mereu fanilor despre activitățile pe care obișnuiește să le facă și nici de data aceasta nu a fost altfel, doar că îi lipsește zâmbetul de pe buze.

Oana a pierdut o persoană foarte dragă în anul 2007 și astăzi a ales să facă o vizită la cimitir. Cu lacrimi în ochi, a vorbit despre bărbatul tânăr care a plecat mult prea devreme pe lumea cealaltă.

Înainte de toate activitățile zilnice, Oana s-a dus la cimitir pentru a lăsa pe mormântul prietenului ei drag un aranajament floral: „ Mă duc să fac o vizită de suflet.

Mă duc să stau de vorbă cu un înger. Astăzi se împlinesc 14 ani de când a plecat și mă duc să vorbesc cu el”, le-a împărtășit, cu ochii în lacrimi, Oana Roman urmăritorilor ei de pe Instagram.

Citeste si: Factori care iti pot declansa anxietatea si cum sa ii gestionezi

Cu toate acestea, Oana Roman a fost foarte discretă și nu a spus despre cine este vorba, menționând doar că a fost un bărbat tânăr la care a ținut enorm și care a plecat dintre noi prea devreme.

Ea încărcat o imagine de la mormântul persoanei respective și se pare că nu a fost singura persoană care a fost în vizită la cimitir. Lângă florile aduse de ea se mai aflau un alt aranjament și câteva lumânări aprinse.

Oana Roman, mesaj emoționant de la cimitir!
Oana Roman, mesaj emoționant de la cimitir![Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Rachel Peters a devenit mămică pentru prima oară! Ea și soțul ei au dezvăluit sexul și numele bebelușului

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."

Anamaria Prodan vrea să plece din țară și să se îndepărteze de bărbații români: “Nu mai vreau…”

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies