Viviana și Otniela, discuții aprinse la „Bravo, ai stil!”. De la ce a pornit totul: „Voia să îi plătească cu aceeași monedă”

Viviana și Otniela, ceartă la „Bravo, ai stil!”
Viviana și Otniela, ceartă la „Bravo, ai stil!”

Replici acide între Viviana Sposub și Otniela Sandu după gala eliminatorie! Ce au avut de împărțit cele două concurente

Competiția pentru titlul de cea mai stilată femeie din România devine din ce în ce mai strânsă la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Noi discuții aprinse au avut loc în platoul emisiunii, dar de data aceasta între Viviana Sposub și Otniela Sandu, după ce blondina a argumentat că nu a votat-o pe șatenă la eliminare din cauza relației de prietenie. Replicile acide i-au ținut pe telespectatori în suspans, mai ales că totul ar fi avut legătură, de fapt, și cu Mădălina Pamfile. 

Citeste si: Anda Adam, așa cum nu o vedem la televizor! Ce face vedeta în spatele camerelor de filmat de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Viviana și Otniela, ceartă la „Bravo, ai stil!”
Viviana și Otniela, ceartă la „Bravo, ai stil!”[Sursa foto: Captură KANAL D]

Viviana, deranjată de răspunsul blondinei în legătură cu votul acordat Mădălinei Pamfile

În gală, Otniela i-a acordat votul spre eliminare Mădălinei Pamfile, justificând ulterior că nu a avut pe cine să numească, din cauza faptului că are o relație apropiată cu Viviana în afara competiției.

Ei bine, acest lucru nu i-a convenit Vivianei, care a reacționat imediat spunând că tovarășa ei de competiție a vrut să scape de responsabilitate și a pus votul dat pe seama prieteniei lor: „Eu cred că ea voia să îi plătească cu aceeași monedă Mădălinei, pentru că și Mădălina o nominalizase și ăsta a fost momentul oportun. Când a fost pusă să justifice, a argumentat scoțând în față relația pe care noi o avem în afara show-ului.
În prima ediție eliminatorie nu a justificat la fel, a spus că ține cont de stil, doar de aspecte stilistice"
, a răbufnit Viviana, în platoul „Bravo, ai stil!". 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Nu înțeleg de ce Viviana a ținut să menționeze episodul de la prima nominalizare, pe care am și explicat-o, am vorbit după cu ea”, a adăugat indignată Otniela. 

Citeste si: Emily Burghelea, în lacrimi pe rețelele de socializare: “Simțeam că nu mai pot”

Viviana și Otniela, ceartă la „Bravo, ai stil!”
Viviana și Otniela, ceartă la „Bravo, ai stil!”[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Viviana Sposub o acuză pe Otniela!

Iubita lui George Burcea nu a pus stop discuțiilor aici! Bruneta a acuzat-o pe Otniela, într-un final, că scopul ei principal în toată această situație a fost eliminarea Mădălinei Pamfile:

Viviana: Părerea mea este că în această ediție eliminatorie tu ai vrut să o nominalizezi pe Mădălina și pentru a te justifica în fața noastră, ai spus că ai băgat pe considerente de prietenie și  atunci mi s-a părut că justificarea ta nu trebuia să mă implice pe mine.

Otniela: Dacă era o problemă, Viviana putea să îmi spună înainte să votez. Eu înainte am spus că nu o să votez Carmen și Viviana. Nu am dat nicio explicație, nu am zis nimic. Am zis că o să aleg între Anda și Mădălina. Eu nu am specificat după că am votat așa de prietenie.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Ruxi Opulenta o acuză pe Mădălina Pamfile că are stiliști: „Nu vin aici să mă bat...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies