Corina Caciuc, mai tânăra decât Laurențiu Reghecampf cu 17 ani! Cine este și cu ce se ocupă actuala iubită a antrenorului

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, noul cuplu din România!
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, noul cuplu din România!

Corina Caciuc, cea care i-a furat inima antrenorului de fotbal, este acum subiectul primelor pagini ale ziarelor! Cine este și ce face tânăra

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, noul cuplu din lumea mondenă românească, au creat nenumărate controverse în ultimele săptămâni, mai ales după ce antrenorul Craiovei și-a anunțat public inițiativa de a divorța de Anamaria Prodan, cea care i-a fost alături mai bine de 15 ani de zile. Laurențiu Reghecampf a depus deja actele la tribunal, iar acum așteaptă semnătura celei care îi va deveni fosta soție pentru a pune punct unui mare capitol din viața lui și a-l începe pe următorul în brațele Corinei Caciuc.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc s-au cunoscut în urmă cu puțin timp, însă farmecul tinerei l-a făcut pe cunoscutul antrenor să vadă lucrurile dintr-o altă perspectivă și să își dorească din ce în ce mai mult o schimbare radicală în viața lui.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, mesaj subtil pentru Anamaria Prodan? „Va veni un moment când...”

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, noul cuplu din România!
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, noul cuplu din România!

Cine este Corina Caciuc?

Corina Caciuc este acum noua iubită a lui Laurențiu Reghecampf și nimic nu mai este secret. Cei doi și-au asumat relația amoroasă, iar Reghe a declarat deja că divorțează oficial de Anamaria Prodan, semn că nu mai există cale de întoarcere.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Tânăra brunetă care i-a furat inima antrenorului are doar 29 de ani, deci cu 17 ani mai tânăra decât acesta, dar nici măcar vârsta nu a oprit-o din calea iubirii. Corina Caciuc este originară din Deva, dar pentru câțiva ani a fost stabilită în Dubai, unde a obținut și o diplomă de licență în management și, bineînțeles, unde l-a întâlnit pe Laurențiu Reghecampf.

De asemenea, Corina Caciuc are o diplomă de master în domeniul afacerilor, obținut la Cambridge, iar în prezent este directorul unei companii care derulează afaceri între China și România.

Mai mult decât atât, tânăra conduce și un salon de înfrumusețare, despre care se spune că ar fi fost cumpărat chiar de către Laurențiu Reghecampf special pentru ea.

Corina Caciuc mai este cunoscută și sub pseudonimul „Gură de Aur”, pe care l-a primit după ce a câștigat un concurs internațional de videochat și hostess.

Citeste si: Anamaria Prodan se gândește la un nou copil în ciuda complicațiilor din trecut: “Aș mai vrea…”

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, noul cuplu din România!
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, noul cuplu din România![Sursa foto: Instagram]

Corina Caciuc, declarații de dragoste pentru Reghe

Tânăra a postat un mesaj pe contul său de Instagram în care își dezvăluie sentimentele profunde de iubire pe care le are față de Laurențiu Reghecampf. Aproape un an și șase luni au păstrat cei doi relația secretă, dar a venit momentul să-și recunoască public legătura amoroasă.

„Iubirea este un sentiment minunat pe care o persoană îl poate simţi.

Acolo unde domneşte iubirea şi imposibilul poate fi atins. Atunci când iubeşti toate lucrurile parcă devin mai uşoare. Când iubeşti cu adevărat nu contează părerea celor din jur sau ceea ce cred ei despre persoana repectivă. Iubirea presupune şi multe sacrificii pe care eşti nevoit să le faci doar ca cealaltă persoană să fie mulţumită.

Atunci când iubeşti nu cauţi folosul tău, ci mereu cauţi folosul celuilalt.

Iubirea este cel mai pur sentiment dintre toate celelalte. Nu iubeşti când tu eşti mai presus pe persoana iubită, iubirea nu este egoistă. Nu încerci să îţi remarci calităţile tale, ci vei încerca să remarci mereu calităţile celuilalt” ,  a scris Corina pe contul personal de Instagram. 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Jador a lipsit de la botezul fiului lui Culiță Sterp! Câți foști concurenți de la Suvivor România au fost prezenți la marele eveniment

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies