Ciprian Mariș și Mădălina Vlad s-au căsătorit! Anunțul a fost dat pe rețelele de socializare: „Soț si soție!”

Ciprian Mariș și Mădălina Vlad s-au căsătorit! Anunțul a fost dat pe rețelele de socializare: „Soț si soție!”
Ciprian Mariș și Mădălina Vlad s-au căsătorit! Anunțul a fost dat pe rețelele de socializare: „Soț si soție!”

Cei doi s-au hotărât să facă pasul cel mare, iar vestea a fost dată chiar pe conturile lor de Instagram!

Ciprian Mariș și Mădălina Vlad, foștii concurenți de la Exatlon, s-au căsătorit! Tinerii s-au decis de curând să facă pasul cel mare și au împărtășit vestea cu toți urmăritorii lor de pe rețelele de socializare. Fanii, dar și apropiații celor doi s-au bucurat enorm să vadă că au trecut la pasul următor și le-au transmis nenumărate felicitări și mesaje de bine. Acum, mulți se așteaptă să le mai dea o veste, cea în care să-i anunțe că urmează să devină părinți!  

Citeste si: Andreea Popescu trece prin momente grele după nașterea celui de-al doilea copil: “Nu am fost deloc bine”

Ciprian Mariș și Mădălina Vlad s-au căsătorit!

Ciprian Mariș, unul dintre cei mai buni luptători MMA din România, a fost primul care a împărtășit realizarea pe pagina personală de Facebook, postând chiar și prima fotografie în care apare alături de frumoasa lui iubită în calitate de soț și soție: „Soț si soție! Impreuna familia Mariș!”,  a scris fostul concurent de la Exatlon pe

rețelele de socializare.  

Pe de cealaltă parte, Mădălina Vlad a postat și ea un videoclip emoționant cu ea și proaspătul ei soț. Fanii și persoanele apropiate cuplului le-au transmis mesaje de bine și felicitări pentru pasul important pe care lau decis să îl facă în viața lor: „Felicitari,multa fericire si numai bucurii va doresc! /Felicitări și o viata frumoasa împreună, D-zeu sa va dea fericire și sanatate/ Casă de piatră și tot binele din lume!/ Sa fie într-un ceas bun /Casă de piatră  Sănătate, fericire și copii mulți si frumoși

, sunt doar câteva dintre urările internauților. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cristian Jitaru, dezvăluiri cu ochii în lacrimi despre separarea de Mona: „M-am simțit ca ultimul om!”

Ciprian Mariș și Mădălina Vlad, mărturisiri despre povestea lor de dragoste

Cu toate că cei doi se cunosc de multă vreme, nu s-a putut concretiza nimic decât după divorțul Mădălinei Vlad de fostul soț. Se pare că relația lor a fost ținută secret mult timp, dar până la urmă și-au făcut curaj și au povestit totul despre legătura lor amoroasă.

„Noi ne cunoșteam de multă vreme, am dat și BAC-ul împreună cu olimpicii la Râmnicu Vâlcea acum 10 ani dar nu ne-am întâlnit atunci.

Interesant este însă că eram în același loc, în același moment! Ne știam din vedere, de la Exatlon dar nu am interacționat până la gala de MMA din 16 decembrie, unde am fost să îi susțin pe el și pe Ion Surdu! Le-am luat un interviu pentru un vlog și acolo s-a întâmplat ceva, a fost chimie pur și simplu! Eu credeam că e doar un luptător și că abia scot două vorbe de la el, dar a fost o surpriză mare să văd  ce om interesant am descoperit!

De la acel interviu a pornit totul, ne-am văzut după gala de MMA și de acolo a început magia! Am ales să țin în secret relația pentru că divorțul meu a fost recent și am vrut să protejez totul! Sunt foarte bine acum, nu mă așteptăm să mă îndrăgostesc sau să am o relație atât de repede, însă e ceva ce nu pot explică în prea multe cuvinte! Mă bucur că trăiesc o poveste frumoasă și că a apărut Ciprian în viața mea acum!”,  a declarat Mădălina Vlad în exclusivitate pentru WOWbiz.ro!

Citește și: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

 

 

 

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Sebastian Chitoșcă, schimbare de look incredibilă după despărțirea de Alexandra! Cum arată acum fostul fotbalist

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cu ce se ocupă cei doi copii ai Larisei Uță și ai lui Alin Oprea la Londra. Mai rar o asemenea educație: "Melissa nu mai poate să cânte..."

Cătălin Cazacu se gândește deja la o nuntă cu prezentatoarea TV cu care are o relație: “Eu o iubesc de foarte mult timp în secret”

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies