Bianca Comănici, discuţie aprinsă cu o femeie: „Ești și începătoare”

Bianca Comănici a fost criticată pe Instagram!
Bianca Comănici a fost criticată pe Instagram!

Fosta concurentă de la Puterea dragostei a primit un mesaj dur de la un internaut după ce a fost văzută pe telefon în trafic.

Bianca Comănici și-a luat permisul de conducere în urmă cu doar două luni și s-a bucurat enorm atunci, mai ales că deja își cumpărase un bolid de lux pe care abia aștepta să îl conducă pe străzile din București. Bruneta a primit la momentul respectiv nenumărate felicitări, chiar și de la instructorul ei auto: „Sunt cam vitezomană. Am condus pentru prima dată chiar pe Mihai Bravu, o șosea foarte aglomerată.

Domnul instructor mi-a spus să mă laud cu asta”.

Citeste si: Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, mesaj emoționant pentru Anamaria Prodan: „Este ca a doua mamă”

Bianca Comănici a fost criticată pe Instagram!
Bianca Comănici a fost criticată pe Instagram![Sursa foto: Instagram]

Bianca Comănici a fost criticată pe Instagram!

După ce s-a filmat în timp ce conducea în trafic, au apărut și primele reacții de la fani.

Pe lângă mesajele frumoase a primit și câteva critici de la o persoană care i-a atras atenția că nu este un exemplu deloc bun faptul că stă cu telefonul în mână în timp ce este la volan: „Filmezi în timp ce conduci și ești începătoare”, a fost mesajul tăios pe care l-a primit bruneta.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Răspunsul ei nu a întârziat să apară: „Dar de unde știi că filmez eu. Lasă, dragă, că nu dau peste tine”, a fost replica ironică pe care a dat-o fosta concurentă de la Puterea dragostei.

Citeste si: Mona de la Puterea dragostei, noi dezvăluiri despre despărțirea de Cristian Jitaru: „I-am zis că mi-e dor de el...”

 

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Bianca Comănici a fost criticată pe Instagram!
Bianca Comănici a fost criticată pe Instagram![Sursa foto: Instagram]

Bianca Comănici, văzută în sfârșit la volanul bolidului ei de lux

Școala de șoferi a început-o anul trecut, în cursul lunii octombrie, dar nu a mai putut aștepta și și-a cumpărat mașina visurilor ei înainte de examen. Fiind sigură că va obține permisul de conducere fără probleme, Bianca nu a mai așteptat și și-a achiziționat o mașină, dar nu una oarecare, ci un bolid de lux. 

„Îmi doresc super mult o mașină și să mă plimb așa prin București. Aș vrea o mașină care să fie rezistentă la accidente pentru că mi-e frică să nu o stric. Este pe gustul meu, nu era chiar ce aveam eu în plan, dar ma bucur ca am gasit-o, ca are principalele dotari, cutie automata, să fie crem pe interior, sa aiba senzori de parcare, sa aiba piele interesanta pe interior  si am garantie, foarte important.

Ma bucur ca am rezolvat si am scapat de problema. Cu toate ca n-am permis, dar am masina. Stiti cum e vorba aia: n-am casa, dar am BMW. Dar mai bine cumparam casa inainte, dar nu-i problema, e buna si masina”, povestea atunci Bianca Comănici.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies