Zanni, imagine emoționantă pe Instagram! Ce mesaj a primit de la o fostă concurentă de la Puterea dragostei

Zanni, mesaj primit de la o fostă concurentă Puterea dragostei 
Zanni, mesaj primit de la o fostă concurentă Puterea dragostei 

Câștigătorul Survivor România 2021 a făcut un gest impresionant care i-a lăsat pe toți profund surprinși!

Zannidache și-a surprins plăcut urmăritorii de pe Instagram după ultima fotografie pe care a postat-o. Câștigătorul Survivor România 2021 s-a fotografiat cu două pisicuțe, pe care le-a luat la el acasă, să le îngrijească, iar gestul a stârnit nenumărate reacții din partea fanilor și apropiaților. Dovada lui de iubire pentru animalele neajutorate a emoționat în adevăratul sens al cuvântului. Artistul a primit multe felicitări pentru ceea ce a făcut, iar printre aceste mesaje s-au regăsit și cele trimise de Ruby, Matias, dar și o fostă concurentă de la Puterea Dragostei.

Tot cântăreață! 

Citeste si: Otniela Sandu, prima declarație după ce a părăsit „Bravo, ai stil!”. Ce s-a întâmplat cu blondina: „Nu am putut continua competiția”

Zanni, mesaj primit de la o fostă concurentă Puterea dragostei 
Zanni, mesaj primit de la o fostă concurentă Puterea dragostei [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Zanni, imagine emoționantă pe Instagram! Mesajul primit de la o fostă concurentă Puterea dragostei 

Printre sutele de comentarii pe care le-a strâns la fotografie s-a numărat și cel de la Seya, fostă concurentă la Puterea dragostei. Bruneta i-a transmis un mesaj public la poza cu pisicile: „ Doamne ce pufosenii frumoase ❤️”. Se pare că Zanni nu a avut nicio reacție la acest comentariu, cel mai probabil pentru că nu a văzut încă, dat fiind faptul că mulți fani i-au comentat la postare.

Mulți se întreabă acum dacă este vorba de o prietenie între cei doi sau Seya a fost, pur și simplu, impresionată de gestul lui Zanni.

Citeste si: Andrei Ciobanu, dezvăluiri de la botezului fiului lui Culiță Sterp. Ce s-a întâmplat în biserică: „S-a speriat toată lumea”

Zanni, mesaj primit de la o fostă concurentă Puterea dragostei 
Zanni, mesaj primit de la o fostă concurentă Puterea dragostei [Sursa foto: Instagram]

Zanni și-a cumpărat casa la care visa!

În urmă cu ceva timp, câștigătorul Survivor România 2021 a reușit să își cumpere casa la care a visat întotdeauna.

Cu mult entuziasm, tânărul a postat un videoclip chiar pe contul său de YouTube în care le-a enumerat fanilor câteva impresii despre noul lui apartament. Sunt lucruri pe care ar vrea să le schimbe, dat fiind faptul că locuința a fost luată deja mobilată, iar unele lucruri nu sunt pe placul lui sau au defecte.

„Este oficial! Mi-am cumpărat apartamentul, aceasta este cheia.  Vă mulțumesc și celor care au fost lângă mine și m-ați susținut, pentru că ați contribuit la treaba asta! Sigur că și fără voi reușeam, la 70-80 de ani, dar cu ajutorul

vostru am reușit la 23 de ani. Vă mulțumesc, vă sunt recunoscător!",  scria Zanni la acel moment.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Larisa Udilă, primul comentariu despre Gabriela Prisăcariu după ce a născut: „Să-și fie rușine...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies