Walter Zenga iubește din nou după divorțul de Raluca! Cine este și cum arată actuala lui parteneră

Walter Zenga se iubește cu o tânără româncă!
Walter Zenga se iubește cu o tânără româncă!

Fotbalistul italian retras din activitate și-a regăsit fericirea în brațele unei tinere românce! Cine este femeie care i-a furat inima.

Walter Zenga, în vârstă de 61 de ani, a fost căsătorit cu Raluca Rebedea timp de 15 ani de zile, iar din relația lor au rezultat și doi copii, însă căsnicia lor s-a destrămat și au decis să divorțeze. În urmă cu puțin timp, legendarul portar a fost surprins pe străzile din Milano alături de o altă româncă, o tânără de 31 de ani stabilită în Italia și se pare că cei doi au o relație foarte apropiată.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, gest neașteptat după ce a aflat că iubitul ei este însurat: „Nu mai are nimic cu această femeie”

Walter Zenga se iubește cu o tânără româncă!
Walter Zenga se iubește cu o tânără româncă![Sursa foto: Instagram]

Walter Zenga se iubește cu o tânără româncă! 

Walter Zenga și Raluca Rebedea au început să se îndepărteze încă de acum doi ani, însă anunțul divorțului a venit abia acum un an, când au declarat oficial că nu se mai înțeleg și că au decis să meargă pe drumuri separate.

Cei doi s-au stabilit în Dubai împreună cu cei doi copii, dar după divorț fotbalistul a plecat înapoi în Italia. 

Revenit la Milano, Walter Zenga s-a gândit că ar putea începe din nou antrenamentul în Italia, mai ales că este liber de contract încă din luna august 2020, de când s-a despărţit de Cagliari. Pe lângă planurile profesionale, fotbalistul s-ar mai putea lăuda cu un lucru. Walter Zenga și-a găsit o nouă iubire și mai exact o tânără româncă foarte cunoscută pe nume Michaela Motoc.

Paparazzii italieni i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți în timp ce se plimbau pe străzile din Milano.

Citeste si: Ioana Simion a divorțat de Ilie Năstase! Despărțirea de fostul tenismen este definitivă

Michaela Motoc, noua iubită a fotbalistului
Michaela Motoc, noua iubită a fotbalistului[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Cine este Michaela Motoc, noua iubită româncă a fotbalistului

Michaela Motoc s-a născut în România, are 31 de ani și este de meserie model. Frumoasa blondină nu a crescut la noi în țară, ci în Italia la Cavaion, în provincia Verona, iar mai apoi s-a mutat în Dubai pentru o perioadă, acolo unde l-a și cunoscut pentru prima oară pe celebrul Walter Zenga. 

Michela Motoc a câștigat locul 3 la concursul de frumuseţe Miss Europa Continental.

Citeste si: Andrei Ciobanu, dezvăluiri de la botezului fiului lui Culiță Sterp. Ce s-a întâmplat în biserică: „S-a speriat toată lumea”

Michaela Motoc, noua iubită a fotbalistului
Michaela Motoc, noua iubită a fotbalistului[Sursa foto: Instagram]

Walter Zenga a anunțat divorțul de Raluca Rebedea 

Pe data de 7 octombrie 2020, Walter Zenga i-a luat prin surprindere pe fanii săi, atunci când a anunțat separarea de Raluca. La puțin timp, antrenorul de fotbal a șters mesajul.

„Ceea ce a apărut in ultimele zile în mass-media, cu privire la divorțul familiei Zenga, este adevărat! Nu mi-aș fi dorit ca eu și soția mea să ajungem în acest punct, însă viața este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lăsa loc de alte interpretări!

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Eu și soția mea Raluca nu mai formăm in cuplu de ceva timp, din păcate relațiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor, dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie!

Soția mea este schimbată radical. A decis să o ia pe un alt drum, pe care va merge singură de-acum încolo. Libertatea pe care i-am oferit-o mereu s-a întors cumva împotriva noastră. Din respect pentru copiii noștri, nu vă pot oferi prea multe detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai”, a scris la acel moment Zenga pe Instagram.

 

 

 

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Ionuț Belei, prima fotografie cu noua lui iubită! Cine este tânăra de care s-a îndrăgostit

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies