Ruxi și Mădălina Pamfile, replici acide în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”! Cine a intervenit în discuție: „E mahalagioaică”

Ruxi și Mădălina Pamfile, ceartă de proporții la Bravo, ai stil!
Ruxi și Mădălina Pamfile, ceartă de proporții la Bravo, ai stil!

Cele două concurente au pornit o nouă ceartă în platoul emisunii de la Kanal D! De la ce a început întreaga discuție

Competiția „Bravo, ai stil! Celebrities” devine din ce în ce mai tensionată, iar acest lucru le determină pe concurente să înceapă diferite discuții aprinse. De data aceasta, Ruxi și Mădălina Pamfile nu s-au mai putut abține și au răbufnit! Roxana Erdei o acuză pe Mădălina Pamfile că nu este vocală și că evită să spună lucrurilor pe nume, așa cum face ea și Ioana Filimon.

Citeste si: Iasmina Halas și Mihai de la Puterea dragostei s-au despărțit definitiv! Ce s-a întâmplat în relația celor doi tineri

Ruxi și Mădălina Pamfile, ceartă de proporții la Bravo, ai stil!

Ulterior, Mădălina a dat cărțile pe față la testimoniale și a susținut că Ruxi îi subestimează inteligența: „Fiecare alege cum spune...ea isi doreste sa fim vocale. Eu iti aduc un argument, avem o discutie. Tu te vaitai in culise ca nu suntem vocale. Daca doresti sa vezi un lucru, fii tu un exemplu pentru ceilalti.

Hate-ul poate ti l-ai luat si din alte lucruri. Tu zici ca mereu nu inteleg, aia nu intelege, de unde stii tu...de ce ma contrazici. Nici n-ai asteptat sa termin fraza. De unde stii tu ca nu inteleg. Ea are impresia ca eu nu inteleg si asta ma deranjeaza. Imi subestimeaza inteligenta. O inteleg, si-ar dori ca toata lumea sa fie mai transparenta”, a spus Mădălina Pamfile. 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Carmen de la Sălciua, gest neașteptat după ce a aflat că iubitul ei este însurat: „Nu mai are nimic cu această femeie”

Ruxi și Mădălina Pamfile, ceartă de proporții la Bravo, ai stil!
Ruxi și Mădălina Pamfile, ceartă de proporții la Bravo, ai stil![Sursa foto: Captură KANAL D]

Ruxi, replici dure la adresa Mădălinei Pamfile

Ruxi: „În platou sunteti asa..."nu

stiu." Eu am facut asta, drept urmare eu mi-am luat mai mult hate decat voi. Amandoua ne-am aratat c..., Madalina. Sunt niste faze, e atat de absurd si ridicol".

Ulterior, în apărarea Roxanei Erdei a sărit nimeni alta decât Nicoleta Dragne care a susținut că anumite fete încearcă să manipuleze publicul: „Nu e cazul, toate fetele astea de aici nu sunt proaste, niciuna nu este.

O intorc, o dau, se vede manipularea publicului.

Mi-e greu sa cred cum oamenii nu vad manevrele astea. E o problema sa fii vocala in ziua de azi. Daca cineva isi spune parerea, e catalogata drept mahalagioaica".

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Larisa Udilă, primul comentariu despre Gabriela Prisăcariu după ce a născut: „Să-și fie rușine...”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Regele Charles, acuzat de genocid de o senatoare indigenă în timpul vizitei oficiale în Australia: „Ne-aţi distrus pământul”

Carmen de la Sălciua, gest neașteptat după ce a aflat că iubitul ei este însurat: „Nu mai are nimic cu această femeie”

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies