Andrei și Aya de la Puterea dragostei formează din nou un cuplu! Tinerii au eliminat toate zvonurile despărțirii

Andrei și Aya sunt din nou împreună
Andrei și Aya sunt din nou împreună

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei s-a întors în țară și spulberă toate speculațiile despre separare apărute în mediul online!

Andrei și Aya sunt din nou împreună și trăiesc o adevărată poveste de dragoste, însă mai au și momente în care nu se înțeleg, ca în fiecare relație. Acum că tânăra a revenit în țară, cei doi au decis să vorbească despre ceea ce s-a întâmplat în toată această perioadă în care a lipsit. Aya a fost plecată în Germania, la mama ei, iar după și-a luat zborul spre Liban, la tatăl ei, iar distanța dintre cei doi îndrăgostiți i-a făcut pe fani să creadă că nu mai formează un cuplu.

Citeste si: Nicoleta Dragne și iubitul ei, fostul soț al Mădălinei Pamfile, s-au împăcat! Cum se vor înțelege la Bravo, ai stil! de acum: „Nu văd de ce ar fi o tensiune”

Andrei și Aya sunt din nou împreună
Andrei și Aya sunt din nou împreună[Sursa foto: Captură YouTube]

Andrei și Aya de la Puterea dragostei, din nou împreună!

Fosta concurentă de la Puterea dragostei a stat la familia ei din Liban timp de o lună, perioadă în care și-a rezolvat anumite probleme.

În tot acest timp, Andrei și Aya ar fi avut câteva discuții contradictorii, asta din cauza distanței.

Invitați în platoul de la WOWbiz.ro, Andrei și Aya au vorbit despre toată această perioadă în care nu s-au văzut. Tânărul mărturisește că i-a simțit enorm lipsa iubitei lui, recunoscând chiar că număra zilele până la întoarcerea acesteia în România.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Aya:  Erau zvonuri ca ne-am despartit, nu a fost chiar o despartire. Era o cearta, noi ne certam mai des. Ne certam, ne dam block cateva ore si dupa vorbim. S-a intamplat si cand am fost eu plecata.  

Andrei:  A stat o luna de zile acolo, eu nu aveam cum sa stau atat plecat. Nu m-a durut ca a plecat doar ea, m-a durut absenta ei, au fost chiar grele primele zile.

Nici nu ajunsesem acasa de la eroport si ii simteam lipsa prin casa.

Citeste si: Ioana Simion a divorțat de Ilie Năstase! Despărțirea de fostul tenismen este definitivă

Andrei și Aya sunt din nou împreună
Andrei și Aya sunt din nou împreună[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Aya:  De acolo au inceput si certurile. Dupa vreo două săptămani. Andrei s-a suparat, ca am plecat, ca stau prea mult acolo.  I-am zis asta e, trebuie sa plec, familia mea nu e in România, trebuia sa plec...

Andrei:  Certurile au plecat pentru ca stiam ca trebuia sa vina pe o data si data aia s-a prelungit. O intrebam cand vine si ea nu stia.

N-au fost certuri atat de grave, incat sa se ajunga la o despartire. Lumea se agita mai tare, ca ne despartim.

Andrei:  Nu-mi place ca daca insist cu ceva, face lucrurile intentionat. Daca ii zic sa nu faca, nu se lasa pana nu face lucrul ala, intentionat.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Narcisa Moisa este din nou însărcinată? Cum a surprins-o Bogdan Mocanu pe artistă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies