Alexandra Stan, răspuns neașteptat la întrebarea despre divorțul de Emanuel Necatu: „E absurd...”

Alexandra Stan, despre divorțul de Emanuel Necatu
Alexandra Stan, despre divorțul de Emanuel Necatu

Solista este în continuare foarte discretă în ceea ce privește relația cu Emanuel Necatu, însă un detaliu arată clar ce se întâmplă între ei!

Alexandra Stan și Emanuel Necatu au pășit în fața altarului în primăvara acestui an, iar evenimentul a fost organizat în mare secret, semn că vedeta își dorește să trăiască alături de bărbat departe de ochii curioșilor. La scurt timp după nuntă, în luna septembrie, solista nu mai purta inelul de logodnă și nici verigheta, iar acest lucru a strârnit nenumărate reacții în mediul online. Mai mult decât atât, Alexandra Stan a șters toate fotografiile în care apărea împreună cu Emanuel Necatu, semn că ceva se întâmplă între cei doi.

Citeste si: Actrița Olivia Munn va deveni mămică la 41 de ani pentru prima dată! Cum se înțelege cu tatăl copilului

Alexandra Stan, despre divorțul de Emanuel Necatu
Alexandra Stan, despre divorțul de Emanuel Necatu[Sursa foto: Instagram]

Alexandra Stan, răspuns neașteptat la întrebarea despre divorț

Invitată în podcastul lui Damian Drăghici de pe YouTube, Alexandra Stan și-a deschis sufletul și a vorbit despre cum i s-a schimbat viața de când a devenit soție: „E bine.

E greu, îți dai seama, nu e ca și cum nu ești căsătorit. E frumos. Eu mi-am dorit dintotdeauna să am o relație serioasă. De-asta, cu toți bărbații cu care am fost, am avut relații lungi. Trei relații lungi am avut. Îmi doresc foarte mult o familie. Îmi doresc să fiu mamă, îmi doresc să fac copii. Mie îmi place mult asta. Am crescut în casă cu bunica, mama, tata, sora mea, suntem mulți” , spunea cunoscuta artistă la acel moment.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

În urmă cu puțin timp, Alexandra Stan a primit pe contul său de Instagram o întrebare, de la unul dintre fanii ei, în legătură cu eventualul divorț de Emanuel Necatu. Răspunsul acesteia a uimit pe toată lumea, asta pentru că atunci și-a arătat mâna stângă fără verighetă și fără inel de logodnă.

Citeste si: Zanni, imagine emoționantă pe Instagram! Ce mesaj a primit de la o fostă concurentă de la Puterea dragostei

Alexandra Stan și Emanuel Necatu
Alexandra Stan și Emanuel Necatu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Alexandra Stan a declarat încă de la începutul relației cu Emanuel Necatu că nu își dorește să vorbească public despre relația lor. Artista este mai mult decât hotărâtă să nu ofere explicații nimănui despre ceea ce alege să facă, nici măcar atunci când vine vorba despre cele două inele pe care nu le mai poartă.

„E absurd să dau explicații presei de fiecare dată când îmi dau jos sau pun la loc verighetă.

Chiar îmi doresc să păstrez cât mai intimă relația noastră, iar despre Emanuel să nu se mai vorbească în presă, mai ales că nu îi place”, a declrata Alexandra Stan pentru VIVA.ro



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Nicoleta Dragne și iubitul ei, fostul soț al Mădălinei Pamfile, s-au împăcat! Cum se vor înțelege la Bravo, ai stil! de acum: „Nu văd de ce ar fi o tensiune”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies