Cine este și ce profesie are EMA UTA

Ema Uta operatii estetice
Ema Uta operatii estetice

Citește mai jos cine este Ema Uta și de ce a devenit atât de cunoscută în showbiz-ul românesc în ultimii ani.

Ema Uta este, în prezent, una dintre cele mai cunoscute make-up artiste din România. Din ce în ce mai multe vedete apelează la serviciile sale, iar în ultimii ani și-a câștigat numele de „regina transformărilor”, deoarece reușește să facă transformări uimitoare pentru fiecare clientă care îi calcă pragul salonului. Iată mai jos cine este Ema Uta, ce vârstă are, dar și de ce este atât de apreciată de vedete.

Încă de la vârsta de 16 ani, Ema Uta s-a dedicat pasiunii sale și nu a durat prea mult timp până când să îi fie recunoscut talentul în a așeza culorile potrivite pe chipul clientelor sale.

În vârstă de 30 de ani, Ema Uta este originară din Râmnicu Vâlcea și încă din copilărie a fost pasionată de machiaj. Chiar dacă a reuțit să cunoască și succesul internațional, Ema a decis să rămână în România.

Cine este Ema Uta

Citeste si: CITEȘTE: Cine este solistul de la CARLA'S DREAMS. Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, copil, divorț, cine este iubita lui

Cine este Ema Uta
Cine este Ema Uta și cu ce se ocupă[Sursa foto: Facebook]

Cum a învățat să machieze Ema Uta

Citeste si: CITEȘTE: Cine este de fapt, DRAGOȘ BUCUR. Biografie: data nașterii, vârstă, căsătorie, copii

S-a născut la 17 august 1991 și are un frate de care este legată, fiindu-i cel mai mare fan și sprijin.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

În 2014, la insistențele celor care o urmăreau, tânăra a dcis să vorbească despre cum a început să machieze.

„Am decis fac această postare pentru a răspunde și celor care aveau în plan să ma întrebe over and over again același lucru.

And I’m gonna say this one time only! De aproximativ 2 ani, primesc frecvent aceeași întrebare în mesajul privat: “Ce cursuri de machiaj ai făcut? Cine ți-a fost profesor? Cine te-a învățat să machiezi?”. Deci să înțeleg că e de la sine înțeles că dacă eu știu să machiez în modul în care o fac, automat trebuia să mă învețe cineva. No way! Nu datorez nimănui asta.

Am învățat singură, îmi cumpăram reviste de modă, răsfoiam până ajungeam la partea de make-up și încercam să reproduc ce vedeam pe fața mea, în oglindă. Am descoperit tehnici de machiaj într-un mod natural, iar atunci când vizionam tutoriale pe internet de-ale make-up artiștilor internaționali, mi se aproba că ceea ce făcusem eu era bine. Încet, încet, am început să colaborez cu fotografi, făcând astfel cunoștință cu ședințele foto, modele, lumini, presiunea timpului etc.

Asta s-a întâmplat acum 6 ani. De atunci până azi învăț în fiecare zi cum să aduc un plus de frumusețe femeilor sau cum să le transpun într-un personaj de poveste. Acum 3 luni am urmat cursul celor de la Illamasqua care nu a făcut altceva decât să îmi reîmprospăteze ceea ce deja știam în cadrul machiajului de zi, seară, și să îmi ofere tipsuri noi pentru cel artistic.

În machiaj nu există limite, dacă știi să machiezi o vecină sau o prietenă asta nu te face make-up artist. EXPERIENȚA, IMAGINAȚIE, PERSEVERENTA. Astea-s cuvinte cheie. Am 22 de ani, mai am multe de învățat, dar tot timpul în față”, scria Ema Uta pe contul său de socializare, atunci când nu era la fel de cunoscută.

Printre vedetele care s-au lăsat pe mâinile Emei Uta se pot număra Delia, Antonia, Alina Eremia, iubita lui Dorian Popa, precum și Loredana Groza, Carmen Grebenișan, Alina Ceușan.

Citeste si: CITEȘTE: Cum aplici corect rimelul. 5 trucuri care te salvează în orice situație

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Cu cine se iubește tânăra Ema Uta

Atunci când a fost asociată cu mai mulți bărbați din showbiz, Ema Uta a reacționat dur pe rețelele de socializare, spunând că nu are vreo treabă cu aceștia și că își permite să meargă în vacanțe luxoase, mai ales că cei mai cunoscuți make-up artiști pot câștiga sume importante lunar.

Ema Uta iubit
Ema Uta a vorbit despre iubit[Sursa foto: Instagram]

„Facem parte din lume diferite, știe toată lume din ce îmi câștig existența, de la 16 ani mă ocup cu make-up și de 7 ani predau cursuri fetelor venite din toată țara, cât și din afară, rodul muncii mele constă în faptul că sunt o fată independentă, mă întrețin singură, nu depind de nimeni, nu poate nimeni pe lumea asta să îmi probeze contrariul și tocmai din această cauză poate deranjez. Nu ”negociez” vacanțe cu nimeni, mi le plătesc singură, nu accept ”oferte” și nici propuneri, nu am nevoie și nu știu dacă contează, dar...poate fi dovedit ușor”, a spus Ema Uta pe contul său de socializare.

Ce operații estetice are Ema Uta

Pe lângă faptul că este extrem de talentată, Ema Uta este apreciată și pentru formele sale voluptoase, iar unii s-au grăbit să spună că are operații estetice. Vedeta nu a vorbit despre acest subiect și a dorit ca să lase ca munca sa să vorbească în locul său.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cum să ai un glow up. Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies