Zanni, mesaj de la Secția 15 de Poliție! Din ce motiv a ajuns acolo artistul: „Pentru că am avut tupeu”

Zanni, mesaj de la Secția 15 de Poliție
Zanni, mesaj de la Secția 15 de Poliție

Câștigătorul Survivor România 2021 a publicat o imagine direct de la secția de poliție! Ce s-a întâmplat cu tânărul

Zanni a ajuns la secția 15 de Poliție și a postat de acolo o fotografie, care a și stârnit nenumărate reacții: „M-au luat pe sectie pt ca am avut tupeu.  Glumesc. N-am tupeu. Am doar cazierul fresh”,  a fost mesajul scris de acesta. 

Citeste si: Mama Geta, mesaj impresionant de ziua de naștere a lui Iancu! Ce i-a spus aceasta fiului ei: „Nu m-ai făcut de rușine cu nimic”

Zanni, mesaj de la Secția 15 de Poliție
Zanni, mesaj de la Secția 15 de Poliție[Sursa foto: Instagram]

Foarte curioși de fel, urmăritorii câștigătorului Survivor România 2021 și-au dat cu părerea despre motivul posibil, în urma căruia Zanni să fi ajuns la Poliție: „ Un minut cu tine și este deajuns sa înțeleg, pt ce cazier, de ce ne lipsește, atunci spor la învățat și :Baftă/ Jucam Am/Am permis ?😂/ O posibila cauza ar fi culoarea verde a parului! 😁 Era mai bine blond!👌/ Pentru ce ai nevoie de cazier judiciar? Te angajezi?/ Vin sa te recuperez??/ Scoala de soferi?”,  au fost doar câteva comentarii din partea curioșilor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Se pare că Zanni a mers să-și ia cazierul, ori pentru un loc de muncă ori pentru permisul de conducere. Până acum, fostul faimos de la Survivor România 2021 nu a declarat nimic în legătură cu acest lucru.

Citeste si: Ruxi și Mădălina Pamfile, replici acide în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”! Cine a intervenit în discuție: „E mahalagioaică”

Mesajul primit de Zanni de la o fostă concurentă Puterea dragostei

De curând, artistul s-a fotografiat cu două pisicuțe, pe care le-a luat la el acasă, să le îngrijească, iar gestul a stârnit nenumărate reacții din partea fanilor și apropiaților. 

Printre sutele de comentarii pe care le-a strâns la fotografie s-a numărat și cel de la Seya, fostă concurentă la Puterea dragostei. Bruneta i-a transmis un mesaj public la poza cu pisicile: „ Doamne ce pufosenii frumoase ❤️”. Se pare că Zanni nu a avut nicio reacție la acest comentariu, cel mai probabil

pentru că nu a văzut încă, dat fiind faptul că mulți fani i-au comentat la postare.

Citeste si: Cântăreața Dodo a fost externată din spital după ce a avut Covid-19! Cum se simte acum viitoarea mămică

Artistul s-a fotografiat cu două pisicuțe!
Artistul s-a fotografiat cu două pisicuțe![Sursa foto: Instagram]

Mulți se întreabă acum dacă este vorba de o prietenie între cei doi sau Seya a fost, pur și simplu, impresionată de gestul lui Zanni.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Culiță Sterp, mesaj emoționant după ziua lui de naștere! Ce sfat le-a oferit artistul fanilor săi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies