Horoscop GEMENI decembrie 2021. Nativii Gemeni sunt predispuși la infidelitate

Horoscop GEMENI decembrie 2021. Nativii Gemeni se reîndrăgostesc
Horoscop GEMENI decembrie 2021. Nativii Gemeni sunt predispuși la infidelitate

Află ce îți rezervă astrele în luna decembrie dacă ești născut sub semnul Gemenilor.

Horoscop Gemeni decembrie 2021. Dragoste

Venus guvernează casa V a Gemenilor, care reprezintă iubirea, flirturile și aventurile sentimentale. În luna decemrbie, această planetă tranzitează casa VIII, reprezentanta intimității, erotismului, geloziei și posesivității, motiv pentru care ziua de 5 marchează începutul unei perioade tumultoase în viața Gemenilor, din punct de vedere sentimental.

Horoscop GEMENI decembrie 2021 dragoste

Citeste si: CITEȘTE: Bărbatul GEMENI. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

În cazul Gemenilor aflați într-un mariaj, există șanse să se reîndrăgostească de partener sau să găsească soluții pentru problemele de cuplu din ultima perioadă. Anumiți nativi se simt însă sufocați de mărunțișuri zilnice și responsabilități și au tendința de a iniția conflicte fără a se gândi la consecințe. Soarele va activa casa VII a nativilor Gemeni, care reprezintă relațiile, parteneriatele și căsătoria și va fi urmat de Mercur, motiv pentru care ultimele zile ale lunii sunt perfecte pentru a avea o discuție serioasă cu partenerul despre relația voastră.

Dacă veți atinge anumite puncte în aceste zile, în mod sigur veți găsi cea mai bună soluție pentru a stabiliza relația.

În decembrie, poate să reapară o predispoziție spre infidelitate, specifică Gemenilor, de aceea trebuie să încercați să gândiți rațional și să stați departe de anumite persoane care pot interveni în relația de cuplu. De asemenea, este posibil să se reactiveze lipsa de onestitate (mai ales în cazul tău).

Citeste si: 2021 NOIEMBRIE: Horoscop VăRSĂTOR. Nativii Vărsător avansează în carieră

Horoscop Gemeni decembrie 2021.  Carieră și bani

Casa VI a Gemenilor (munca și sănătatea) va fi puternic energizată în decembrie, întrucât este tranzitată de Marte, de Soare (guvernatorul casei comunicării și a învățării) și de Mercur (guvernatorul Gemenilor).

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Acest fapt se traduce printr-o perioadă destul de agitată la locul de muncă, în care va fi nevoie să fii flexibil și să te adaptezi schimbărilor pentru a reuși să depășești situații limită.

Dorința de a avea mereu dreptate te poate conduce pe un drum fără ieșire. Dacă îți dorești să evoluezi, trebuie să îmbrățișezi schimbările și încerci să te adaptezi.

Horoscop GEMENI decembrie 2021 cariera

Citeste si: 2021 NOIEMBRIE: Horoscop BALANȚĂ. Nativii zodiei BALANȚĂ își pot găsi sufletul pereche

Dacă ai nemulțumiri legate de salariu sau de procentul care ți se alocă într-o afacere, nu este momentul să iei o decizie radicală sau să renunți la o colaborare, întrucât vei ajunge să regreți.

Dacă ai răbdare, este posibil să primești o ofertă complet neașteptată din străinătate sau ți se poate propune să iei parte la un proiect important.

Ține cont însă de faptul că aspectele lunii decembrie și tranzitele prevestesc un succes semnificativ, ca urmare a unei colaborări, a unui parteneriat. Doar munca în echipă te va ajuta să evoluezi, dacă alegi să le întorci spatele asociaților și încerci să lucrezi pe cont propriu, vei constata că nu dispui de resursele necesare pentru a reuși.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: 2021 NOIEMBRIE: Horoscop GEMENI. Nativii zodiei GEMENI au probleme cu banii

Horoscop Gemeni decembrie 2021.  Sănătate

Situațiile neprevăzute de care ai parte luna aceasta îți vor aduce o doză suplimentară de stres, fapt care se va revărsa asupra capacității tale de concentrare. Există pericolul de a uita diverse lucruri, ba portofelul, ba căciula, de aceea astrologii îți recomandă să te aduni și să ai mare grijă de obiectele personale, în special de telefon.

Adoptă un stil de viață sănătos și ai grijă să respecți orele de somn, în caz contrar riști să ajungi la epuizare. Fructele și legumele nu trebuie să lipsească din meniul zilnic, pentru un plus de energie. Evită energizantele și alimentele dulci!

Horoscop GEMENI decembrie 2021 sanatate

În luna decembrie, va avea loc o eclipsă de Lună, care va activa casa XII a Gemenilor, fapt care se traduce printr-o scădere bruscă de energie, ca urmare a progamului încărcat. Nu îți aglomera agenda, renunță, pentru o perioadă, la ieșirile cu prietenii și focusează-te pe activitățile cu adevărat importante, întrucât starea ta fizică și psihică poate fi serios afectată dacă nu ai grijă de tine.

Citeste si: CITEȘTE: Care sunt perioadele zodiilor. Află ce zodie ești în funcție de data nașterii



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

2021 NOIEMBRIE: Horoscop SĂGETĂTOR. Nativii SĂGETĂTORI trebuie să evite proiectele solicitante

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies