Retete bune in detoxifierea organismului. Sunt bune si pentru slabit!

Retete bune in detoxifierea organismului. Sunt bune si pentru slabit!
Retete bune in detoxifierea organismului. Sunt bune si pentru slabit!

In contextul pandemiei de astazi, este important sa fim cat mai sanatosi si sa ne protejam cat mai bine, mai ales acum, ca a venit sezonul rece.

Retete bune in detoxifierea organismului. Sunt bune si pentru slabit! In contextul pandemiei de astazi, este important sa fim cat mai sanatosi si sa ne protejam cat mai bine, mai ales acum, ca a venit sezonul rece. Putem face asta foarte usor, incluand in alimentatia noastra si cateva pahare de lichide sanatoase, anumite combinatii care sa ne aduca un plus de vitamine, sa ne ajute la drenaj si detoxifiere si, de ce nu, la slabit.

Retetele pe care le-am pregatit astazi pentru tine stimuleaza metabolismul, elimina toxinele si amplifica stralucirea pielii, ajutand la intarzierea immbatranirii, datorita antioxidantilor.

Cel mai bun sfat pe care il poti primi in materie de detoxifiere este sa bei cat mai multa apa. Apa vindeca, spala sistemul si te face sa stralucesti din interior spre exterior. In plus, poti adauga in paharul de apa diverse fructe, legume ori condimente, care au multe proprietati si sunt delicioase.

Te vor ajuta inclusiv la digestie si iti vor accelera metabolismul.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Retete usoare pentru detoxifierea organismului

Incepem cu o combinatie de apa cu lamiae si castraveti pentru detoxifiere. Aceasta bautura este extrem de usoara si racoritoare. Adauga felii de lamaie si castraveti in apa si lasa-le acolo o jumatate de ora, inainte de a bea continutul.

Castravetii sunt bogati in apa si fibre si reduc inflamatiile. Ajuta la digestie si eliminarea toxinelor din organism. In plus, reprezinta si un adjuvant in sustinerea sistemului imunitar. Vei avea parte de multa vitamina C, caramida de rezistenta a imunitatii. Te vei bucura inclusiv de o piele mai frumoasa. In plus, lamaile contin pectine, care ajuta la calmarea poftei de mancare.

O alta reteta pe care o poti incerca are la baza otetul din cidru de mere, care te va ajuta foarte mult la slabit.

Poti amesteca o lingurita de otet din cidru de mere cu suc de lamaie, apa si miere. Te va ajuta in pierderea in greutate si pentru a obtine un abdomen plat, cidrul de mere activand digestia. In plus, acesta are proprietatea de a imbunatati sanatatea gastro-intestinala si reducerea balonarii. Aceasta bautura mai este bogata in calciu, magneziu, potasiu si alte vitamine si minerale.

Citeste si: Cum transformi un program de detox in stil de viata: schimbari blande

O alta reteta pe care o poti incerca are la baza condimente, in special piperul cayenne. Este o bautura usor picante, unde poti combina piperull Cayenne cu suc de lamiae, otet de mere, ghimbir proaspat si sirop de artar. Piperul Cayenne are puterea de a revigora metabolismul, pe langa proprietatile sale antiinflamatorii. O asemenea bautura te va ajuta mult la digestie si iti va imbunatati circulatia sangelui. Te va sustine inclusiv in dieta ta pentru slabit.

Linisteste balonarea, previne infectiile si alergiile alimentare.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ce părere a avut Dan Bălan despre Arsenium, atunci când s-au cunoscut: "Mă privea de sus, dar asta e chestia lui, așa privește el oamenii!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies