Lucian Viziru, surpriză de proporții pentru soția sa! Actorul i-a dat inelul după 11 ani de căsătorie: „I l-am oferit abia acum”

Lucian Viziru
Lucian Viziru

Ema, soția actorului, a primit inelul de logodnă la 11 ani de când au spus marele „DA”!

Lucian Viziru și soția sa, Ema, sunt stabiliți în Germania de ani buni, acolo unde au decis să își construiască o nouă viață. Actorul este acum antrenor de tenis, se duce la diferite turnee, iar scopul lui este să se perfecționeze. În schimb, frumoasa lui soție a acceptat recent un loc de muncă în România, motiv pentru care a fost nevoită să se mute temporar aici, fără familie. 

Citeste si: Florin Ristei și Naomi Hedman, gata să facă pasul cel mare? Ce planuri au îndrăgostiții: „Mă pregătesc pentru că a zis că...”

Ema, soția lui Lucian Viziru
Ema, soția lui Lucian Viziru[Sursa foto: Instagram]

Lucian Viziru, surpriză de proporții pentru soția sa!

Lucian Viziru și fiul său, Mihai, s-au întors în România, după 4 ani de când nu au mai venit în țară, însă vizita lor a avut de la bun început un scop bine stabilit.

Actorul nu și-a mai putut stăpâni dorul astfel că a decis că este timpul să îi facă o surpriză frumoasei sale soții. Fratele lui Augustin Viziru i-a oferit inelul de logodnă Emei, la 11 ani de când și-au spus marele „DA”. 

Citeste si: Julia Chelaru, dezvăluiri despre divorțul de Bogdan Jianu! De ce s-au despărțit cei doi: „N-am vorbit ce trebuia”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Ema, soția lui Lucian Viziru și fiul lor, Mihai
Ema, soția lui Lucian Viziru și fiul lor, Mihai[Sursa foto: Instagram]

Lucian și Ema trăiesc o poveste de dragoste cel puțin impresionantă. Cei doi se cunosc încă de când se aflau pe băncile liceului, însă au decis să își continue viețile împreună abia după 17 ani. Lucian Viziru recunoaște că Ema este prima lui iubire și că a simțit din prima că ea este aleasa.

„Eu îmi aduc atât aminte, eu stăteam cu capul în poala ei și am văzut la un moment dat o stea căzătoare.

Am zis: 'Ce dorință să îmi pun? Vreau ca cea de lângă mine să fie nevasta mea.' 
Nu s-a întâmplat atunci, în liceu, s-a întâmplat cu 17 ani mai târziu, în același loc. Pur și simplu, nu știu ce m-a apucat și am simțit că trebuie să o cer de soție. Dar, din păcate, fără inel, motiv pentru care i l-am oferit abia acum 3 zile", a declarat Lucian Viziru la „Teo Show”.

Citeste si: Anda Adam, în lacrimi după discuțiile aprinse cu Nicoleta Dragne: „Nu mă așteptam...”

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Lucian Viziru, surpriză de proporții pentru soția sa!
Lucian Viziru, surpriză de proporții pentru soția sa![Sursa foto: Captură KANAL D]

Lucian Viziru se gândește să se întoarcă în România!

În anii ’90 făcea senzație alături de colegii săi din trupa „Gaz pe Foc”, iar mai apoi a atras toate privirile în calitate de actor în telenovelele românești, însă s-a reprofilat și a părăsit România. Acum, după ani buni, Lucian Viziru se gândește să se întoarcă în țară, asta pentru că soția sa lucrează deja aici.

Mai mult, actorul ia în calcul și posibilitatea de a-și relua cariera în televiziune.

Ema stă într-un apartament închiriat, deci avem unde să stăm, dar deocamdată eu trebuie să îmi termin socotelile acolo, în Germania, cât mai repede cu putință și să văd ce fac aici. În primul rând, o să fac, mai mult ca sigur, tenis, iar în rest, deși am spus-o pe net de mai multe ori, nu se știe niciodată dacă o să mai revin în televiziune", a mai spus Lucian Viziru, în cadrul emisiunii amintite. 

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cine este și cu ce se ocupă Yosif Eudor Mohaci, logodnicul Andei Adam

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies