Noi detalii despre divorțul dintre Ilie și Ioana Năstase! Cu ce se alege soția fostului tenismen: „Nu există partaj”

Cu ce se alege Ioana Năstase după divorț?
Cu ce se alege Ioana Năstase după divorț?

Sursele din aturajul celor doi mărturisesc noi detalii din procesul divorțului! Se va alege Ioana cu bunuri materiale sau cu sume de bani?

Ioana Năstase a fost cea care a anunțat public despărțirea de celebrul fost tenismen și se pare că acum este mai hotărâtă ca niciodată în privința deciziei sale. Bruneta își dorește cu orice preț să grăbească procesul divorțului, astfel că i-ar fi propus lui Ilie Năstase să mergă împreună la notar pentru a rezolva cât mai repede acest lucru. Pe de cealaltă parte, bărbatul preferă să aștepte decizia Tribunalului Constanța, cel mai probabil pentru a trage de timp în speranța că o va convinge pe Ioana să renunțe, așa cum s-a întâmplat și prima dată. 

Citeste si: Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, vacanță de vis în Punta Cana! Cum au fost surprinși cei doi cântăreți

Cu ce se alege Ioana Năstase după divorț?
Cu ce se alege Ioana Năstase după divorț?[Sursa foto: Facebook]

Noi detalii despre divorțul dintre Ilie și Ioana Năstase!

Cu toate că mulți se așteaptă ca cei doi să rămână împreună, așa cum s-a întâmplat și prima dată, surse din anturajul celor doi spun cu totul alteceva.

Se pare că nu mai există cale de împăcare între cei doi, acum că bruneta a început deja demersurile pentru divorț. Ioana Năstase încearcă să grăbească demersurile, însă Ilie nu dă semne că ar vrea să divorțeze atât de repede. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Nu există decât două necunoscute.

Când se va produce divorțul și unde. Ioana Năstase încearcă să-și convingă soțul să apeleze la seviciile unui notar, pentru a încheia cât mai repede totul. A încercat să-i  transmită sau să-i explice că e mai elegant pentru amândoi, dar Ilie Năstase nu a dat semne că ar fi de aceași părere. Iată de ce, cel mai probabil tot instanța va fi cea care va decide când va consfinți divorțul dintre ei” , au declarat surse din anturajul celor doi pentru  impact.ro.

În ceea ce privește partajul, apropiații celor doi spun că Ioana nu va pleca nici cu bunuri materiale și nici cu bani din mariajul eșuat cu Ilie Năstase și, mai mult decât atât, va trebui să renunțe și la numele de familie.  

„Nu există partaj al vreunor bunuri sau al vreunei sume de bani. Fiecare va pleca din această căsătorie cam cum a venit. Ioana nu va păstra nici măcar numele fostului ei soț, revenind la cel de fată!”, spun aceleași surse. 

Citeste si: Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, noi detalii despre relația cu Viviana Sposub! Cum se înțeleg, de fapt, în spatele camerelor de filmat

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Ioana și Ilie Năstase divorțează!
Ioana și Ilie Năstase divorțează![Sursa foto: Facebook]

„Sunase la Poliție fiindcă fusese bătută și înjurată”

La începutul acestui an, Ioana Năstase a apelat la ajutorul autorităților, sunând la 112, pentru a scăpa din mâinile lui Ilie Năstase, despre care se spune că ar fi agresat-o atât fizic, cât și verbal. Deși au încercat să își salveze căsnicia, rănile provocate au fost multe prea adânci și au făcut ca lucrurile să nu mai funcționeze aproape deloc între ei.

„Nimeni din familia Ioanei nu mai dă vreo șansă acestui mariaj. Nici măcar Ioana însăși, care în vară și-a trecut peste principii și a decis să se întoarcă la Ilie, deși la începutul anului sunase la Poliție fiindcă fusese bătută și înjurată, după sărbătoarea de Sf. Ion. Totul s-a năruit asemenea unui castel făcut din cărți de joc” ,conform impact.ro.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Luis Gabriel va deveni tătic pentru prima oară! Iubita artistului este însărcinată în 6 săptămâni: „Cea mai frumoasă veste!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies