Nicole Cherry spune ce va face cu pisica ei după ce va veni pe lume Anastasia, fetița ei: „Mi-am ascultat medicul”

Ce va face Nicole Cherry cu pisica ei după ce naște?
Ce va face Nicole Cherry cu pisica ei după ce naște?

Cântăreața a avut o reacție mai puțin așteptată în momentul în care a fost întrebată dacă va abandona pisica după ce naște.

Nicole Cherry numără cu mari emoții zilele până când își va strânge în brațe fetița, căci în foarte puțin timp ea și logodnicul vor deveni părinți pentru prima oară! Toți fanii vedetei știu bine că mai are o fiica, una necuvântătoare și blănoasă, pe Lia, pisica ei care are parte de toată atenția și afecțiunea, însă mulți se întreabă ce se va întâmpla cu aceasta în momentul în care în casă va veni bebelușul.

Nicole Cherry a avut o reacție uimitoare atunci când oamenii au spus că o pisică nu are ce căuta pe lângă un nou-născut.

Citeste si: Anamaria Prodan a vândut tot ce avea în Dubai! Sexy-impresara vine în România: „Mă întorc acasă”

Ce va face Nicole Cherry cu pisica ei după ce naște?
Ce va face Nicole Cherry cu pisica ei după ce naște?[Sursa foto: Instagram]

Ce va face Nicole Cherry cu pisica ei după ce naște?

În ciuda criticilor de pe rețelele de socializare, celebra cântăreață nici nu se gândește să renunțe la Lia după ce o va aduce în casă pe fiica ei.

Vedeta consideră pisica ca fiind propriul ei copil și o vede ca pe sora mai mare a Anastasiei, fetița care va veni pe lume în doar câteva săptămâni.  

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Nu îmi dați mesaje în legătura cu Lia, că nu e bine în sarcină, că nu e bună pentru copil, că părul, că nu știu ce, nu-mi dau pisica.

Mi-am ascultat medicul, medicul mi-a zis că nu e nicio problemă, nu-mi mai scrieți lucrul ăsta, e enervant, nu am ce să vă spun drăgut că mă enervează.

O iubesc foarte tare, nu va sta bot în bot cu ea, vom avea grijă, îmi momentul în care ai animal te atașezi extraordinat de tare și e ca și cum ai avea copil(...) Lia o să aibă aceeași viață, atenția de care are nevoie, să o accepte pe Anastasia, și sunt sigură că se se vor înțelege de minune...”, 

a spus Nicole Cherry pe pagina sa de Instagram.

Citeste si: Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, vacanță de vis în Punta Cana! Cum au fost surprinși cei doi cântăreți

Ce va face Nicole Cherry cu pisica ei după ce naște?
Ce va face Nicole Cherry cu pisica ei după ce naște?[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Nicole Cherry, despre fiica ei: „O să-mi mănânce zilele”

La 22 de ani, Nicole este o femeie responsabilă și cu siguranță va fi o mămică extraordinară. Ea a mărturisit că și-a dorit nespus de mult copilul, iar acum se gândește ce relație va avea cu fetița ei care va fi săgetător, exact ca ea.

„O sa avem fata, sagetatoare ca mine. O sa-mi manance zilele.

E un copil extrem de dorit, e un copil programat, daca iti vine sa crezi, pentru ca eu am zis ca o sa am un copil sagetator sau leu, asa am vrut eu”, povestea cântăreața în urmă cu ceva timp.

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Daria Radionova și Pooyan Mokhtari s-au despărțit! Tânăra a șters toate pozele cu el

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies