Bianca Comănici, primele declarații după procesul cu Nelson Mondialu: „El m-a făcut să încep acest lucru”

Bianca Comănici, primele declarații după procesul cu Nelson Mondialu
Bianca Comănici, primele declarații după procesul cu Nelson Mondialu

Bruneta dezvăluie primele detalii din spatele ușilor închise ale Tribunalului din Cluj!

Luni, pe data de 8 noiembrie, a avut loc procesul pe care Bianca Comănici l-a deschis împortiva lui Nelson Mondialu, tatăl lui Livian, cel cu care a avut o relație în trecut. 

Bianca Comănici și Livian Pop s-au cunoscut în casa dragostei din Turcia, iar pe atunci formau cuplul perfect, însă lucrurile aveau să se schimbe radical. După ce s-au despărțit, fosta bruneta a fost jignită pe rețelele de socializare de fostul ei iubit și de tatăl acestuia.

La un moment dat, Livian a decis să șteargă toate postările defăimătoare, însă tatăl său nici nu a vrut să audă de acest lucru și a continuat să răspândească zvonuri despre ea. Bruneta a încercat să rezolve problemele cu acesta singură, dar Nelson Mondialu a continuat cu tot felul de afirmații la adresa ei. Pentru acest lucru, Bianca Comănici a ales să-și facă dreptate pe cale legală. 

Citeste si: Răzvan Marin și Crina s-au logodit! Celebrul fotbalist i-a oferit iubitei sale un superb inel cu diamant

 

„Eu m-am dus cu inima curată, împăcată, că știu că nu am greșit față de nimeni. Mi-am dorit să fie dreptate. Din păcate, se continuă cu minciuni. Mi-aș fi dorit măcar în ultima instanță la o alta atitudine din partea lor, mai ales că am venit cu probe.

Tot ce am susținut a fost cu probe.   Nu am vrut să încep un proces, dar Livian este cel care a umplut paharul.

El m-a făcut să încep acest lucru. Am încercat să iau legătura cu ei, pentru a nu ajunge, totuși, la așa ceva. Nu a apreciat acest gest. Eu am crezut că vor înțelege, dar a trebuit să apelez la lege pentru că nu reușesc să fac singură dreptate. 

Am început din martie. Am deschis două procese, unul dintre ele l-am pierdut. Nu știu din ce motive. 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Al  doilea proces este pentru daune morale. Mi-a fost foarte tare afectată imaginea, am pierdut multe contracte din cauză că Nelson a discutat despre mine în ultimii doi ani.

Am terminat relația, am crezut că va înceta și chiar și după un an și două luni de la despărțire, continuă să vorbească foarte urât despre mine.

Am raspuns la toate întrebările (n.r. din cadrul interogatoriului), am vrut să spun adevărul, am spus partea mea și nu pot să dau detalii despre ce s-a discutat, sunt lucruri confidențiale.  Oamenii de acasă mi-au dat putere să spun lucrurilor pe nume”, a dezvăluit Bianca Comănici pentru WOWbiz.ro

Citeste si: Monica Gabor și Mr. Pink, din nou împreună! Unde au fost surprinși cei doi

Bianca Comănici, primele detalii din spatele ușilor închise ale Tribunalului din Cluj!
Bianca Comănici, primele detalii din spatele ușilor închise ale Tribunalului din Cluj![Sursa foto: Captură YouTube]

Bianca Comănici, prima reacție când i-a văzut pe Livian și tatăl său

Bianca Comănici a ajuns în fața Tribunalului din Cluj însoțită doar de un avocat, lucru care nu a fost deloc ușor pentru ea. În fața lor fiind, tânăra și-a adus aminte de toate clipele în care ea, dar și cei din familia ei, au fost jigniți de tatăl fostului ei iubit.

„Pot să zic că a fost destul de dificil să-i văd. Am simțit o repulsie, din cauza a ceea ce s-a întâmplat cu sora mea. Pe mine poți să mă jignești cât vrei, dar nu te lega de familia mea. Aveam o repulsie, nu neapărat față de amândoi, mai mult de el, de senior (n.r. Nelson). Nu înțeleg scopul (n.r. pentru care Nelson o jignește), dar aș vrea să-l aud, de ce face anumite lucruri. Cu ce i-am greșit acestui om?! 

Dânsul susține ceva de genul ca el nu și-a dorit o noră ca mine. A trecut un an și două luni, hai sa ne vedem de treaba. De ce se continuă zi de zi această hărțuire?! Sunt deja 24 de luni, nu ai cum sa abuzezi de acest lucru. El are un număr mare de urmăritori pe Youtube, informația ajunge la foarte multe persoane, ceea ce pe mine mă afectează. Am pierdut contracte pentru că anumite colaboratori primeau mesaje despre mine și nu doar colaborări și băieți de care încercam să ma apropii. Sunt lucruri pe care cred că o să ajung în mormânt și nu o să le înțeleg”,  a explicat aceasta.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurențiu Reghecampf: „Dacă nu oprește această porcărie și mizerie în presă...”

Procesul inițiat de Bianca Comănici nu s-a încheiat!

Vestea că procesul nu s-a terminat și că va continua până anul viitor i-a adus Biancăi și mai multe dificultăți. Judecătorii au stabilit un termen nu foarte apropiat, însă tânăra nu va renunța nici în ruptul capului și se va ambiționa și mai tare pentru a pune capăt acestui coșmar. Despre întâlnirea cu Livian spune că nu au avut tangențe și nu au vorbit foarte multe.

„Din păcate, nu, (n.r. nu a ieșit mai puternică din sala de judecată) pentru că s-a dat un nou termen pentru anul următor și cred ca va mai dura. Nu știu cum vor decurge lucrurile. 

Dacă aș putea da timpul înapoi, nu aș face așa ceva. Sunt o persoană pacifistă, îmi place să fie pace, nu-mi place să fiu în cercuri. Îmi părea rău că am ajuns în punctul ăla. Nu era cazul, erau doar niște prostii. Doar un om care vrea să facă bani pe urma mea. Eu sunt subiectul lui principal până o să găsească alt subiect. Nu mai pot da înapoi. Așa cum am zis, îmi place să fiu sufletistă, dar nu e de făcut rău, e de făcut dreptate.

Nu pot să fiu batjocura unui om căruia nu-i fac nimic. Înțelegeam dacă îl jigneam, atacam, dar dacă nu sunt în ce direcție ne îndreptăm. E bullying ceea ce face el. Eu am înregistrat ce vorbește el, iar cine ascultă rămâne oripilat. Eu dacă ascult, plâng.(...) Livian a fost mai rezervat, nu a spus nimic.  A durat două ore procesul, am stat ceva. A fost foarte greu. Îmi doream foarte mult să se termine odată. Abia aștept să ajung acasă”, a mai spus Bianca Comănici pentru sursa amintită.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Bianca Comănici, vizită neașteptată la Cluj! Ce face bruneta în orașul de unde este Livian Pop, fostul ei iubit

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies