BOGDAN VLAD MUREȘAN: Cine este, cu adevărat și ce vârstă are concurentul de la Puterea dragostei

BOGDAN VLAD MUREȘAN: Cine este, cu adevărat și ce vârstă are concurentul de la Puterea dragostei
BOGDAN VLAD MUREȘAN: Cine este, cu adevărat și ce vârstă are concurentul de la Puterea dragostei

Vezi mai jos cine este Bogdan Vlad Mureșan și ce își dorește de la viitoarea lui iubită. Ce calități trebuie să aibă aceasta.

Concurenții de la Puterea dragostei au avut parte de o adevărată surpriză atunci când l-au văzut pe concurentul, Bogdan Vlad Mureșan. Vezi mai jos cine este Bogdan Vlad Mureșan de la Puterea Dragostei.

În vârstă de 20 de ani, Bogdan Vlad Mureșan locuiește în Anglia, unde studiază la Universitatea Centrală Lancashire. Tânărul a copilărit la Cluj Napoca, însă a hotărât să își continue studiile în Marea Britanie.

Cine este Bogdan Vlad Mureșan de la Puterea Dragostei 

bogdan vlad puterea dragostei
Cine este Bogdan Vlad Mureșan de la Puterea dragostei [Sursa foto: Captură KANAL D]

Acum, Vlad studiază pentru a deveni antrenor de fotbal și dezvoltare sportivă. Deși susține că nu a avut nicio relație până acum, Vlad recunoaște faptul că nu este virgin.

Bogdan Vlad Mureșan este născut pe 10 iulie 2001, în Cluj-Napoca, iar în prezent studiază la Universitatea Centrală Lancashire, pentru a deveni antrenor de fotbal.

Concurentul de doar 20 de ani este pasionat de sport, așa că și-a dorit să se specializeze în sport.

Citeste si: Noi eliminări în Gala Puterea dragostei! Cine a plecat din emisiune și cine a fost desemnat Favoritul săptămânii

Vlad de la Puterea dragostei
Cine este Vlad de la Puterea dragostei [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cât despre înscrierea în emisiunea Puterea dragostei de la Kanal D, Bogdan Vlad Mureșan crede că această experiență este una foarte importantă pentru el, dar și o oportunitate pentru a face cuplu cu cineva, pentru prima dată în viața sa. Tânărul își dorește ca viitoarea lui iubită să facă primul pas și să îi dea un semn că îl dorește.

Citeste si: Ile de la Puterea dragostei, dezvăluiri despre relația cu iubitul ei: „Sunt foarte fericită!”

La intrarea în Casa Puterea Dragostei, Vlad Mureșan a dezvăluit că este pregătit să lupte pentru iubire, și s-a descris ca o persoană competitivă, fiind dispus să facă față rivalilor pentru a ajunge în Marea Finală a emisiunii și să plece cu marele premiu din concursul desfășurat în Turcia.

 

„Dragostea adevărată tind să cred că se află în spatele acestor uși și sunt aici să o găsesc.

Motivul pentru care am venit la această emisiune este că vreau să am parte de cât mai multe experiențe în viață și, de ce nu, poate o să îmi găsesc jumătatea aici, la Puterea Dragostei.(...) Nu am avut niciodată o prietenă și poate o să îmi găsesc aici”, a spus Vlad Mureșan la intrarea în casă.

Vot Puterea Dragostei, sezonul 4. Cum îl poți votea pe Vlad de la Puterea Dragostei în sezonul 4

Îl poti vota pe Vlad de la Puterea Dragostei în timpul perioadelor de vot, anunțate în timpul emisiunii, exclusiv pe site-ul dedicat emisiunii, https://www.putereadragostei.ro.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Zilnic, vei putea să îi acorzi lui Vlad de la Puterea Dragostei câte un vot la cele două secțiuni:

- „Votați-vă concurentul favorit!”
- „Cine crezi că trebuie să plece din casa Puterea Dragostei?”

Găsești tot regulamentul de vot pentru Puterea Dragostei, sezonul 4, la adresa https://www.putereadragostei.ro.

Cine a câștigat primele trei sezoane ale emisiunii Puterea dragostei

Reality-ul show-ul matrimonial „Puterea Dragostei” a continuat cu cel de-al patrulea sezon, și a avut premiera luni, 6 septembrie 2021. Emisiunea care a captat atenția a milioane de telespectatori din întreaga țară și a creat adevărate comunități de fani în social media, putând fi urmărită în continuare de luni până vineri, în intervalele 11:00 -12:00 și 17:00-19:00, și sâmbătă și duminică, în intervalele 16:00 -18:00 și 19:00-20:00. Primul sezon al emisiunii a fost câștigat de către Bianca Comănici și Bogdan Mocanu. În cel de-al doilea sezon, au plecat acasă cu marele premiu în valoare de 10000 de euro Bianca Comănici și Livian Pop. Cel de-al treilea sezon a fost câștigat de către Cristian Marinescu și Alexandra.

Un rol foarte important îl au telespectatorii pe tot parcursul sezonul, pentru că își pot vota favoriții și îi pot ajuta să ajungă în marea finală, fie că au sau nu un cuplu. Săptămânal, concurentul de la Puterea Dragostei, bărbat sau femeie, care obține cele mai multe voturi din partea publicului, va primi un premiu în bani, în valoare de 1.500 de euro.

În plus, telespectatorii aleg lunar și cuplul favorit, care câștigă suma de 1500 de Euro.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Alexandra de la Puterea dragostei, dezvăluiri despre relația cu Ionuț Ghiță! Cum a reacționat când tânărul s-a afișat cu o altă femeie: „Uitați dovada...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies