Biografie DIANA BART. „Am debutat acum 15 ani, ca și reporter, apoi am fost corespondentă, prezentatoare și editor"

Biografie DIANA BART. „Am debutat acum 15 ani, ca și reporter, apoi am fost corespondentă, prezentatoare și editor
Biografie DIANA BART. „Am debutat acum 15 ani, ca și reporter, apoi am fost corespondentă, prezentatoare și editor"

Află tot ce nu știai despre prezentatoarea Diana Bart. Ce vârstă are și cum și-a început carieră în televiziune

Diana Bart, pe numele din buletin, Diana Andreea Tapu, s-a născut pe 20 august 1981, în Cluj și este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare tv din România. Pe când era doar un copil, Diana se visa prezentoare și adesea își crea un pupitru de știri pentru a exersa. Diana Bart a absolvit un liceu cu profil umanist și ulterior a studiat în cadrul Facultății de Jurnalism.

Cine este si ce profesie are DIANA BART

Cine este și ce profesie are DIANA BART

Citeste si: CV COSMIN NATANTICU: Cine este și ce profesie mai are pe lângă actorie

Cum și-a început DIANA BART cariera în televiziune

În anul 2006, Diana Bart a prezentat pentru prima dată într-un studio adevărat, în cadrul unei televiziuni locale din Brașov și în acel moment a realizat că acesta este drumul pe care își dorește să meargă în continuare.

„Am debutat acum 15 ani, ca și reporter, apoi am fost corespondentă, prezentatoare și editor. Am pornit de jos, am muncit ani pe brânci, nopți, weekenduri, dar asta a însemnat formarea mea profesională, de care sunt mândră. Am avut profesori, exemple puternice, care încă mai „tronează”. Atunci erau alte valori care se respectau în cariera de jurnalist. Atunci dădeai chiar examene ca să poți apărea pe sticlă; astăzi, din păcate, ești lăsat chiar dacă nu stăpânești temeinic limba română sau n-ai nici o valență de jurnalist.

Altele par rigorile care te fac acum să ajungi peste noapte prezentatoare tv: să ai scandaluri la activ sau iubiți ori amanți influenți. Sper să fie doar un val, spre binele nostrum”, povestește Diana Bart.

Timp de trei ani, Diana Bart a făcut parte din echipa ProTv Brașov și ulterior a primit o ofertă din partea noului post de televiziune de la acea vreme, Digi 24.

Diana Bart a devenit moderatoarea emisiunii Focus Monden, alături de Alexandru Constantin, fiind astfel cunoscută de publicul larg. Ceea ce multă lume nu știe este faptul că Diana Bart are o pasiune secretă pentru pictură, fiind totodată și designer de interior.

Ce studii are Diana Bart

diana bart varsta

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: CV ALINA LAUFER: Cine este și ce vârstă are soția lui Ilan Laufer

„Eu am mai multe proiecte personale în care mă implic. Sunt și cele caritabile, la care pur și simplu nu mă lasă inima să nu particip, pentru că știu cât de greu este să găsești ajutor atunci când ai nevoie. Vorbesc despre asta nu ca să mă laud, ci ca să-i motivez și pe alții să ajute, chiar și cu puțin.

Sunt implicată de asemenea și în diverse campanii sociale, în prezentări de evenimente sau campanii de imagine.

În plus, eu mai am o meserie despre care nu mulți știu, sunt și designer de interior, dar pe care am lăsat-o un pic la o parte, în perioada sarcinii și acum, cât e Maira încă mică, pentru că o astfel de ocupație îți cere destul de mult timp.

Mai și pictez, desenez, realizez portrete sau tablouri mozaic, atunci când timpul îmi permite”, spune Diana Bart.

În prezent, Diana Bart este moderatoarea emisiunii Flash Monden, alături de Cove.

Citeste si: GABRIEL COVEȘEANU: Cine este și ce vârstă are COVE

Diana Bart are două fetițe superbe

Diana Bart trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei, fiind împlinită și în plan personal. Prezentatoarea tv are două fetițe superbe, pe care le-a crescut fără a accepta ajutorul bonelor.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„De când s-a născut (Maria), îi aloc tot timpul meu. Nu am bonă, iar atunci când munca mi-o cere, mă ajută soțul, soacra sau mama, chiar dacă ele sunt destul de departe. La multe dintre evenimente, acolo unde se și pretează, cea mica vine cu mine, la altele, se plimbă cu buni prin parcuri până termină mami”, povestește Diana Bart.

diana bart sot

Citeste si: CITEȘTE: Cine este și ce vârstă are Andreea Bănică. Biografie: data nașterii, căsătorie, copii, carieră

Cu cine este căsătorită Diana Bart și cu ce se ocupă soțul ei

Diana Bart a dezvăluit cum reușește să îmbine viața de cuplu cu rolul de mămică, pentru a putea fi alături, în egală măsură, și de soțul ei, dar și de cele două fetițe. Soțul ei, Mihai Dumitrescu este un tânăr afacerist care își împarte viața, între afaceri și familie. 

„Ne-am bucurat de multe escapade, ce-i drept în trei, pentru că nu am plecat niciodată doar noi doi, de când o avem pe cea mică, dar asta nu ne-a oprit să avem și momentele noastre de romantism. Chiar am petrecut vacanțe, escapade minunate, ne-am bucurat și de un pahar de vin la lumina lumânării, de o cina la o terasă, de o plimbare romantică la malul mării, căci Maira adoarme pe la 21.30. Faptul că noi am ales să o luăm cu noi peste tot cred că contribuie enorm la conturarea personalității ei, pentru că deja este un omuleț bun, sociabil, iubitor, care zâmbește: Maira e tot timpul fericită”, povestea Diana Bart.

Citeste si: CV VIVIANA SPOSUB: Cine este și ce vârstă are concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cine este chef RADU DUMITRESCU. "M-a certat mama că am plecat de la bancă, aveam și eu o pensie serioasă"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies