Roxana Vancea, noi detalii despre botezul copilului ei! Cine sunt nașii bebelușului

Roxana Vancea, noi detalii despre botezul copilului ei!
Roxana Vancea, noi detalii despre botezul copilului ei!

Vedeta este pe ultima sută de metri cu sarcina și a dezvăluit noi detalii despre botezul bebelușului!

Roxana Vancea va deveni în scurt timp mămică, iar emoțiile o copleșesc din ce în ce mai tare, cu toate că a pregătit până la ultimul detaliu venirea pe lumea a micuțului. Vedeta s-a gândit până și la nașii pe care îi va avea cel mic în momentul în care va fi botezat și a ținut să împărtășească acest lucru și cu fanii ei!

Citeste si: Viviana Sposub are silicoane? Vedeta a oferit răspunsul mult așteptat: „Atenția cădea în zona bustului, îmi doream să...”

Roxana Vancea, noi detalii despre botezul copilului ei!

Frumoasa brunetă abia așteaptă să își strângă la piept băiețelul! Recent, Roxana a oferit un interviu pentru publicația Viva.ro în care a dezvăluit cum se simte în postura de viitoare mămică, precizând faptul că nu își dorește să fie autoritară cu cel mic, dar nici nu vrea să îi lase prea multă libertate, asta pentru a-i oferi o educație foarte bună.

„Nu vreau să fiu o mamă autoritară, dar nici una care să lase copilul să facă orice vrea.  Suntem oglinda copiilor noștri, trebuie să-l învățăm ce avem noi mai bun și mai curat în noi. O să vreau să-i fiu partener de joacă, prietenă și apoi mamă.  Îmi doresc să fiu 100% implicată, dar le-am promis mamei și soacră-mii că le voi permite să mă ajute.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Și ele vor să se bucure de pitici. Și atunci, probabil că 2-3 ore, când o să mă întorc la muncă, o să îl las cu Dragoș sau cu una dintre ele. În rest, vreau să fiu prezentă non-stop. Să fiu prima care vede tot ce va face el pentru prima dată.

Nu vreau să ratez nimic”
, a povestit Roxana Vancea pentru sursa amintită anterior.

Citeste si: Cristina Cioran a publicat prima fotografie cu fetița ei! Actrița a dezvăluit și numele micuței

Cine sunt nașii bebelușului

Roxana Vancea a pregătit tot ce trebuie pentru micuțul care urmează să vină pe lume în scurt timp, ba chiar s-a gândit și la nașii de botez.

Bebelușul va fi botezat de managerul lui Dragoș, care are deja cumpărate o mulțime de cadouri pentru cel mic.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„La început, bebele va sta cu noi în  cameră, să îl putem monitoriza non-stop. I-am luat un pătuț, pe care îl vom pune lângă patul nostru.

În rest, am luat doar strictul necesar. Mai am multe de achiziționat. Milan i-a ales un cărucior, o scoică pentru mașină, o măsuță de înfășat cu cădiță, eu mi-am ales un ham, să pot pleca cu el peste tot și a mai primit foarte multe cadouri de la Ranbir, managerul lui Dragoș, cel care va fi naș”, a încheiat Roxana Vancea, pentru aceeași sursă.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Petrică Mîțu Stoian suferea de cancer înainte de infecția cu Covid! Doar membrii familiei știau despre acest lucru

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies